Yok yeni o. Sponsor sitelere yatırım etkinliği için testleri yapıyoruz formları vs. 1şubata yetişecek sanırım ve startı vericez. Nakit ödüllü.sagki son yatrımılar sekmesi yeni mi vardı da ben mi farketmedim yoksa @Dede
Yok yeni o. Sponsor sitelere yatırım etkinliği için testleri yapıyoruz formları vs. 1şubata yetişecek sanırım ve startı vericez. Nakit ödüllü.sagki son yatrımılar sekmesi yeni mi vardı da ben mi farketmedim yoksa @Dede
Hehhhh bipsterlık bitti kripto finans uzmanı oldu aslan parçasıETH grafiği analizinde 34.444 sınırını aşarsa 36-38k arasına girecek. Burada da direnci kırarsa 40-42k arasına yerleşecek. Kripto paraya yatırım yapmayı düşünen varsa bilgi vereyim.
Ekli dosyayı görüntüle 106015
nerde ekmek varsa ordayızHehhhh bipsterlık bitti kripto finans uzmanı oldu aslan parçası
Ekmek aslanın ağzında aslanım ;)nerde ekmek varsa ordayız
Kardeşim benim yatırım yokta kriptoya, şu an piyasaları da takip etmiyorum ancak söylenen şu bu çevrelerce ; Btc de yatırım yapan 2 ay sonra parasını 10’a katlar,, Tabi benim ilgi ve bilgi alanım olmadığı için yoruma katılıp katılmadığımı ifade edemiyorum,,ETH grafiği analizinde 34.444 sınırını aşarsa 36-38k arasına girecek. Burada da direnci kırarsa 40-42k arasına yerleşecek. Kripto paraya yatırım yapmayı düşünen varsa bilgi vereyim.
abi herkesin eniştesi parasını 10a katlıyor zaten analiz olmadan gündemi takip etmeden piyasaları izlemeden grafik çizmeden hiçbir şey diyemezsin ki bunları yapmana rağmen beklenmedik bir olay yaşanır ve tersine işleyebilir her şey. İyi analiz edip iyi analiz edenleri takip ederek ilerleyelim. BTC'ye 58k dolardan 33k dolara kadar düştü. Piyasa gerginliğini atlatıp tekrar güven vermesi lazım. Ben cüzi bir miktar yatırdım %10 verdi şimdiye kadar maks vereceği %20-%30dur zaten kira parası boşta durmasın diye attım sadece. 10a katlama diye bir şey yok yaniKardeşim benim yatırım yokta kriptoya, şu an piyasaları da takip etmiyorum ancak söylenen şu bu çevrelerce ; Btc de yatırım yapan 2 ay sonra parasını 10’a katlar,, Tabi benim ilgi ve bilgi alanım olmadığı için yoruma katılıp katılmadığımı ifade edemiyorum,,
Doğru ve haklısın kardeşim,, Benim anlamadığım alan burası ,, Aslında mühendis olarak hakimim bu türden analiz ve programlara ancak , benim alanım daha çok elektrik tabi doğal olarak elektronik,, Ancak tek üzüntüm: Almanya’da mühendislik eğitimi alamadığımdır,, Zira, her Alman mühendis doğar,, Bizdeki mühendislik , projeden öteye geçemiyor,, Kaldı ki alanında bile çalışamıyorsun :(abi herkesin eniştesi parasını 10a katlıyor zaten analiz olmadan gündemi takip etmeden piyasaları izlemeden grafik çizmeden hiçbir şey diyemezsin ki bunları yapmana rağmen beklenmedik bir olay yaşanır ve tersine işleyebilir her şey. İyi analiz edip iyi analiz edenleri takip ederek ilerleyelim. BTC'ye 58k dolardan 33k dolara kadar düştü. Piyasa gerginliğini atlatıp tekrar güven vermesi lazım. Ben cüzi bir miktar yatırdım %10 verdi şimdiye kadar maks vereceği %20-%30dur zaten kira parası boşta durmasın diye attım sadece. 10a katlama diye bir şey yok yani
sakaryalı adamdan anca bu beklenir abi@acarbey02400 Konuştu Özer’den plastik borsası bunu takip et kriptodan anlamam.
maalesef abi bilgisayar mühendisliğindeyim ilk işim almanyaya gitmek olacakDoğru ve haklısın kardeşim,, Benim anlamadığım alan burası ,, Aslında mühendis olarak hakimim bu türden analiz ve programlara ancak , benim alanım daha çok elektrik tabi doğal olarak elektronik,, Ancak tek üzüntüm: Almanya’da mühendislik eğitimi alamadığımdır,, Zira, her Alman mühendis doğar,, Bizdeki mühendislik , projeden öteye geçemiyor,, Kaldı ki alanında bile çalışamıyorsun :(
Bir dede atasözü der ki, hayatta risk almayanlar, her zaman üç beşe talip olurlar. Dedem haklı @Dede bana göre de kripto meyvesini yiyen yedi etheirum kazımlar falansakaryalı adamdan anca bu beklenir abi
Çabuk bitti sıra ama test iyi geçmedi pozitif çıktı deli gibi ateşim var Ölürsem bütün borçlarımı @UPPERCUT A devrediyorumBen siradan dondum sabah ozele gittim
ilgileniyorsan sana edindikçe güncel analiz göndereyim diyalog kurdugum ciddi finanscılar var. hatta aralarından bir tanesi 8 sıfırlı dolar hesabı yönetiyor.ETH grafiği analizinde 34.444 sınırını aşarsa 36-38k arasına girecek. Burada da direnci kırarsa 40-42k arasına yerleşecek. Kripto paraya yatırım yapmayı düşünen varsa bilgi vereyim.
gecmiş olsun c vitamini bol bolÇabuk bitti sıra ama test iyi geçmedi pozitif çıktı deli gibi ateşim var Ölürsem bütün borçlarımı @UPPERCUT A devrediyorum
çok iyi olur senin numaranı alacaktım da özelin kapalı genel olarak fikir benzerliğimiz var senle takılırızilgileniyorsan sana edindikçe güncel analiz göndereyim diyalog kurdugum ciddi finanscılar var. hatta aralarından bir tanesi 8 sıfırlı dolar hesabı yönetiyor.
Fırsatın varsa hatta Yoksa bile yarat git kardeşim,, Özellikle İngilterede yazılım üzerine çok büyük şirketler kuruldu,, İnan aldıkları maaşları söylemeye dilim varmıyor,, Muhteşrm maaşlar var,, Önemli olan kendini çok iyi yetiştirmek,,maalesef abi bilgisayar mühendisliğindeyim ilk işim almanyaya gitmek olacak
Geçmiş olsun kardeşimÇabuk bitti sıra ama test iyi geçmedi pozitif çıktı deli gibi ateşim var Ölürsem bütün borçlarımı @UPPERCUT A devrediyorum