- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
Var kardeşim ya:(Hiperwin üyelik var mı abi? 100 freebet veriyor yeni üyelere
Var kardeşim ya:(Hiperwin üyelik var mı abi? 100 freebet veriyor yeni üyelere
Bizim takim oyle buyuk bir kulupki bu zor donemde hersey ates pahasi olmus taraftarlarimiz maclara para vermesin trtde izlesin diye 2.lige dusuyo ne buyuksun GALATASARAY@Brave Heart abi seneye gslilere özel ücretsiz yayın vereceklermiş yayın ücretsiz olacağı için sahalar kötü gözükebilirmiş
Denktir rakipler çekişmeli geçiyordur ama zevklidir tenis:)@Gogo Biraz tenise ısınayım dedim abi 4.5 saat maç mı sürer :) 15 dk izledim kapadım öğlen bakayım dedim devam ediyor maç
Bir maça 4 saat dayanamam abi :) hoşuma gitti fena değil de uzun olunca bayıyor abiDenktir rakipler çekişmeli geçiyordur ama zevklidir tenis:)
O zaman sonuç değil , set bahsi ya da ilgili sayıyı kim alır bahsi oynayacaksın Marti :)Bir maça 4 saat dayanamam abi :) hoşuma gitti fena değil de uzun olunca bayıyor abi
Ben bildiğim daldan şaşmayım abi :) basket futbol arada hentbol, onwin de özel orana soyunmuş baktım tam komedi bu büro :)) geçen Cimbom Trabzon maçına sahabet kg var 5 oran açmış kaçırdık treni tabi.O zaman sonuç değil , set bahsi ya da ilgili sayıyı kim alır bahsi oynayacaksın Marti :)
Estafurullah sorun yok sen ara vereli azcık geriden geliyorsun bunlara multinin babaannesinin kimliğiyle açıktaki datalarla bile üye oluyorlar telegramda sahit oluyorum o yüzden yeni çıkarsa emin ol benim haberim olur ilk reis :) Yanlış anlama çok sıkı takip ediyorum@Zodiak seni de etiketleyim gönül koyma :) aklıma gelenleri etiketledim forumda aktif olan
Orasını bilemem kardeşim al takıl işte bonusla :)Estafurullah sorun yok sen ara vereli azcık geriden geliyorsun bunlara multinin babaannesinin kimliğiyle açıktaki datalarla bile üye oluyorlar telegramda sahit oluyorum o yüzden yeni çıkarsa emin ol benim haberim olur ilk reis :) Yanlış anlama çok sıkı takip ediyorum