hangi site bu dayıcımCan sıkıntısına iyi gelir whatsapp dan yazın 10 TL bonus.
+90 534 604 26 31
@efray4848 @acarbey02400 @Rahatadami @LeadeRJacK
Totobo Aslan parçası elemana yaz sana link atıyorhangi site bu dayıcım
Ben siradan dondum sabah ozele gittim2 gündür hastayım test yaptırmaya geldim yeşil alan dediler 50 kişi var sırada
Pamuk kale sakin bizim insanımızı bilmiyor musun medeniyet olarak 100 sene geride :)Herkes hasta baba , yolculara maske tak diyoruz hala takmıyor lavuklar .
Vakalar daha da patlamasın diye abi temaslı test yapmasın yaysın bir şey olmaz mantığındalar.Test yaptırmak için diyeceksin başım sırtım ağrıyor öyle test yapacaklar.Ben anlamıyorum ki arkadaş,,Temaslıyız,,Bazı belirtileri gösteriyoruz,,Adamlar test yapmamak için takla atıyor,, Neredeyse test olmak için araya adam koyduracaktık( İl sağlık Müd. Yard, ) Ben sevmem öyle şeyleri,, Sonuçta ikna ettik de olduk testi,,
Aynen kardeşim zaten 20-30 kişi sıra bekledim,, Arkamdaki kuyruğu bilmiyorum bile,,Vakalar daha da patlamasın diye abi temaslı test yapmasın yaysın bir şey olmaz mantığındalar.Test yaptırmak için diyeceksin başım sırtım ağrıyor öyle test yapacaklar.
Ülke olarak çok gerideyiz abi, bazen diyorum taş devrinde mi kaldık...Aynen kardeşim zaten 20-30 kişi sıra bekledim,, Arkamdaki kuyruğu bilmiyorum bile,,
Bol şanslar diliyorum kardeşim@Gogo Bizim basket başladı abi
Ben korona mı oldum acaba ilk gün ateş oldum sadece sonra 5 gün baş ağrısı yaptı. Hastaneye gitmedim hiç...Ben anlamıyorum ki arkadaş,,Temaslıyız,,Bazı belirtileri gösteriyoruz,,Adamlar test yapmamak için takla atıyor,, Neredeyse test olmak için araya adam koyduracaktık( İl sağlık Müd. Yard, ) Ben sevmem öyle şeyleri,, Sonuçta ikna ettik de olduk testi,,
Olupta bilmeden atlatan çok kardeş,, Gerçi bu sene normal gripte çok ve de birde okul hastalığı çıktı,, Çocuklarda çok hasta oluyor infulizen gibi grip gibi yani,,Ben korona mı oldum acaba ilk gün ateş oldum sadece sonra 5 gün baş ağrısı yaptı. Hastaneye gitmedim hiç...
Valla migrenim tutmadığı müddetçe içiyorum sigarayı ben :) Eskiden çok ağır grip geçirdiğimde içemezdim sigarayı ,,Valla dayı nasıl bi hastalık geçiriyorum bilmiyorum ama bana sigarayı bıraktırdı Sigarayı içince çok iğrenç bir tad geliyor. Başka bir şeyin tadında değişiklik yok.