mantıkli lann dur denicem.Ya da babana söyle de kardeşime 150 ver bana 50 lira yeter
mantıkli lann dur denicem.Ya da babana söyle de kardeşime 150 ver bana 50 lira yeter
senin yaş kaçYine çok geç değil ya daha evlilik filan 30 32 ye kadar dünya zaman var
iş başına yüzde alıyodum. almicam biladere versin.mantıkli lann dur denicem.
Bana sakın verme boş boş harcıyorum de kardeşime ver o birikim yapacak iş kurcaz filan demantıkli lann dur denicem.
çok iyi fikir. Bu bana uyar.Bana sakın verme boş boş harcıyorum de kardeşime ver o birikim yapacak iş kurcaz filan de
Benimde buyuk bilader rahatsız. babam sıyrik biraz. ben en buyugum. 5 kardesiz. sigara alkol yok. kardeşlerime o konuda iyi örnek oluyorum ama kumari biliyolar üzülüyolar. Vallahi seninde hayatin zor. kolaylıklar diliyorumBenim baba aklen rahatsız anne rahatsız evde 6 kişiyiz üstüne yalnızlık depresyon falan cok geride kaldım
Geçmiş olsun.Bilmeleri daha iyi sana engel olma açısından yani bu durum seni rahatsız etmesi lazmBenimde buyuk bilader rahatsız. babam sıyrik biraz. ben en buyugum. 5 kardesiz. sigara alkol yok. kardeşlerime o konuda iyi örnek oluyorum ama kumari biliyolar üzülüyolar. Vallahi seninde hayatin zor. kolaylıklar diliyorum
kiradayız. Eanaf işini kurali daha 2.5 yıl oldu yukselişedaha yeni gectik ailecek derken benim kumar işleri ailenin düzenini bozdu biraz benimde canım çok yandı. bi ara iyikendime gelmistim ama işteKirada filan da değilsiniz sanrm çokta ihtiyacın yoktur kendine gel bian önce
çok üzülüyorum aslında kendime bu zayıf yanımaGeçmiş olsun.Bilmeleri daha iyi sana engel olma açısından yani bu durum seni rahatsız etmesi lazm
eyvallah teşekkur ettim tavsiyen için. zaten diğer foeumlardan ban yedim bi burasi var bjrasıda sakin yaa güzel. neyse hadi iyi geceler.Sen ilaç yazdır başla o sırada forumlardan filan uzak ol aklına getirmesin zaten ilaçlar beyin hücrelerini iyi bi emcükler çok vakit bulamazsın
Saolasn iyi geceler umarım yaparsın bu dediklerini çok mutlu olurumeyvallah teşekkur ettim tavsiyen için. zaten diğer foeumlardan ban yedim bi burasi var bjrasıda sakin yaa güzel. neyse hadi iyi geceler.
Başka çare yoksa onu da denesin bunda komik birşey yok ki reis üzücü bir durum var ortadaÜşenmedim hepsini okudum , güldüğüm yerlerde oldu üzüldüm de açıkçası. İlaçla kumar bırakılır mı bilemedim, kişi kendi kafasında bitirmeli. Sigara gibi bir şey.