yazı tura işiKomik olan ne biliyormusun :) 21 kişi var 10 asıl 10 yedek :) ben 21 kişi olarak listelerde yokum :) ne şanlı adamım ama :) gülmekten yerlere yikildim
Kaç hakkın var kanka herkese veriyonKardes vereyim hakkimi al
Valla kedi gibi 9 canliyim amkKaç hakkın var kanka herkese veriyon
Alırım bir dal varsaValla kedi gibi 9 canliyim amk
Komik olan ne biliyormusun :) 21 kişi var 10 asıl 10 yedek :) ben 21 kişi olarak listelerde yokum :) ne şanlı adamım ama :) gülmekten yerlere yikildim
Metin yazdıklarımı görmüyor musun yoksa siklemiyor musun?En basindan bu fikri seviyorum adsmin kuponu ne diyimki :(
Twitter'a benim kuponlar ile karşılaştırma yapmamız lazım ordan bakabilirmisinEn basindan bu fikri seviyorum adsmin kuponu ne diyimki :(
listede varsın bu arada, kazananlarda yoksun dediğim gibi yazı tura %50 şansKomik olan ne biliyormusun :) 21 kişi var 10 asıl 10 yedek :) ben 21 kişi olarak listelerde yokum :) ne şanlı adamım ama :) gülmekten yerlere yikildim
Kardes mesaj yazsaydin gorurduk dimi yaz ki bakayim degilmi?Metin yazdıklarımı görmüyor musun yoksa siklemiyor musun?
Yaz aga bana bi konusuruz senle birazTwitter'a benim kuponlar ile karşılaştırma yapmamız lazım ordan bakabilirmisin
Abi bişey diycem ama kizmak yok kuponlar sonuçlandı yarım saat sonra geldin beğendin helali hoş olsun biraz böyle uyanık olmak lazım sanırım :)@likyali totem yap. Ben bir ara 7 çekilişte çıkmamıştım .sonra sürekli bana kesin çıkmaz dedim ertesi gün bilet etkinliğinde 2 bilet ile 500 bilet arasından 2000 tl bana çıktı o gün bugundur totemim bu %80 çıkıyor ödüller :)