- 27 Ocak 2019
- 9,988
- 11,942
Ben yapayım istiyorsan ama bevenelerde bende varım@razor12 hocam kimse yok müsaitsn sen yapıverde beklemesin arkadaşlar
Şuan işlerim var hocam normalde zevkle yardım ederdım@umut98 ilk mesajı beğenenlerden 10 kişi çekiliş yapabilirmisin
West gsldi sansa bakpolonya lgiinden yatmazdim bu sefer yattim dep tek kaleydi 2 bile olmadi 1.30dan almstmSendeki sansdan istiyorum yatanlara bak :)
Cildrmamak elde degil
Ya aga listeyi biliosannyaz ciz at iste kime cikarsa ciksinn nediyecekler adamlarvalla arkadaşlar kime yazsak cevap yok nasıl yapalım
Meto twitter dan sana yazdım acil ulaş banaWest gsldi sansa bakpolonya lgiinden yatmazdim bu sefer yattim dep tek kaleydi 2 bile olmadi 1.30dan almstm
hacı sen yapsana şu çekilişi@lacosste, Tebrikler bro, şansının sağ bacak arkasından 50 gram kesip bana da yolla ihtiyaç var.
Ben yaparım da şaibe gelir milletin aklına bende varım begenenlerdebeyler bilen biri yapsında halledelim
tamam umut hallediyorBen yaparım da şaibe gelir milletin aklına bende varım begenenlerde
Adama da nazar degdireceksiniz :)@lacosste, Tebrikler bro, şansının sağ bacak arkasından 50 gram kesip bana da yolla ihtiyaç var.
Pc'deyim yapayım. Kimleri dahil ediyoruz.hacı sen yapsana şu çekilişi
Ağzını hayra aç bebişim, zaten taraklardayız. Ne versem tekten yatıyor. :LOL:Adama da nazar degdireceksiniz :)
umut yapıcam dediPc'deyim yapayım. Kimleri dahil ediyoruz.
Yatan kuponlar ile ilgili gorusşeydikSendeki sansdan istiyorum yatanlara bak :)
Cildrmamak elde degil