İyiymiş 5 TL oldugunda dalalım buna5 tl papara yatirimina 5 tl bonus 20 tl alanlar kullansın diye dedim :) her site almiyir mâlum
İyiymiş 5 TL oldugunda dalalım buna5 tl papara yatirimina 5 tl bonus 20 tl alanlar kullansın diye dedim :) her site almiyir mâlum
Neyse valla kendimi dilenci gibi histetim bol şans size5 tl papara yatirimina 5 tl bonus 20 tl alanlar kullansın diye dedim :) her site almiyir mâlum
Bazı tipler var sadece tip peşinde koşuyorlar ve yazdıkları da hiç samimi gelmiyor. Adı üstünde ''şans parası'', belki birilerinin gününe dokunur da faydası olur parası bu. Mevzu nerelere çekiliyor, yazık.Burda bazı mesajları okuyunca gerçekten sinirlenmek elde değil. Çok fazla abartılıyor sanki. Kimse kimseyi adalet terazisine koymak haddine değil. Adam gelip bir etkinlik yapmış teşekkür etmek yerine adalet vs gibi söylemler hoş değil değil. Sinerji olayına gelince burda kimse gol olsun dedi diye takımlar gol atmıyor. Bu işin sadece girgiri olması lazım.
Destek olunacaksada buda karşılıksız olmalı illa 3-5 kuruş dagitsin diye değil.
Agzina saglik demeye doymuyoz :) mesela beni cagiriolar arada sanki benmi girip aticam iste maksat eglence o anlik heyecana ortak olmak ortak oldugun heyecandan zevk almak :)Burda bazı mesajları okuyunca gerçekten sinirlenmek elde değil. Çok fazla abartılıyor sanki. Kimse kimseyi adalet terazisine koymak haddine değil. Adam gelip bir etkinlik yapmış teşekkür etmek yerine adalet vs gibi söylemler hoş değil değil. Sinerji olayına gelince burda kimse gol olsun dedi diye takımlar gol atmıyor. Bu işin sadece girgiri olması lazım.
Bazı tipler var sadece tip peşinde koşuyorlar ve yazdıkları da hiç samimi gelmiyor. Adı üstünde ''şans parası'', belki birilerinin gününe dokunur da faydası olur parası bu. Mevzu nerelere çekiliyor, yazık.
Ödüllü etkinlik yapılıyorsa dede nin uapılıfıgı gibi yapılmalı sonucta kurallar yazılmış oraya kendi parası haklısın isterse kimseye vermezBurda bazı mesajları okuyunca gerçekten sinirlenmek elde değil. Çok fazla abartılıyor sanki. Kimse kimseyi adalet terazisine koymak haddine değil. Adam gelip bir etkinlik yapmış teşekkür etmek yerine adalet vs gibi söylemler hoş değil değil. Sinerji olayına gelince burda kimse gol olsun dedi diye takımlar gol atmıyor. Bu işin sadece girgiri olması lazım.
Sen başkasın, yedirmeyiz seni. :LOL: :LOL: :LOL:Agzina saglik demeye doymuyoz :) mesela beni cagiriolar arada sanki benmi girip aticam iste maksat eglence o anlik heyecana ortak olmak ortak oldugun heyecandan zevk almak :)
bana da sonerx inki uğurlu gelmişti o aralar hep kaybediyordum2 gün önce sigara parası yoktu kaç seferdir unutuyorum @gefonax etkinlikten göndermişti şans parası 700 yapmıstım . bu gün size yarın başkasına çıkar şans bu
kardeşim teşekkürler senin şans paran aylığı görmemi sağladı yoksa perttikTebrikler dostum :)
Ama tek kuponunu tirsarak takip ettigim sen varsin ne zaman takip etsem kriz geciriom oyle bi yatis sekli yok dengesi bozuluyo insaninSen başkasın, yedirmeyiz seni. :LOL: :LOL: :LOL:
Rica ederim çok sevindim güle güle harca :)kardeşim teşekkürler senin şans paran aylığı görmemi sağladı yoksa perttik