Allah carpsin bende oyle reis yeminle bak tek gole kacanlarla suan 20bini gecer yeminleValla bu hafta mahfoldum ya bu kaçıncı
Allah carpsin bende oyle reis yeminle bak tek gole kacanlarla suan 20bini gecer yeminleValla bu hafta mahfoldum ya bu kaçıncı
Bazen ne yaparsan yap olmuyor pazartesi psv maatrischt 1.5 ustten 890 gitti oran 1.17Valla bu hafta mahfoldum ya bu kaçıncı
Var kankaTekden yatmaya cozum var mi ? @gefonax
Kaçanlarla araba ev fln alırdık herelde :)Bazen ne yaparsan yap olmuyor pazartesi psv maatrischt 1.5 ustten 890 gitti oran 1.17
Ayni gun guingamp 1.5 ustten 1280 gitti 1.30 orani var dun gece tigres ilk yari 0.5 aldim bide ms 2.5 ust aldim ilk yari pen kacti direk oldu gol olmadi mac 1.1 bitti verdigini 2 gunde alio geri meret :)
Araba da kulustur degil ama harbi araba alirdikKaçanlarla araba ev fln alırdık herelde :)
Hic sanmiyorum kanka vallahi bakVar kanka
Kanka 15 tane maç yazacaksın kesin 1 den fazla yatarsınHic sanmiyorum kanka vallahi bak
Haha amk :ROFLMAO:Kanka 15 tane maç yazacaksın kesin 1 den fazla yatarsın
İşte bu yüzden hedef tek kupon ile refah seviyesi olmalı.Kaçanlarla araba ev fln alırdık herelde :)
Bunu kombinecimi diyorİşte bu yüzden hedef tek kupon ile refah seviyesi olmalı.
Doğal olarak.Bunu kombinecimi diyor
Saglam fikirmis hahahaKanka 15 tane maç yazacaksın kesin 1 den fazla yatarsın
Geldi yine felaket tellaliHaydi bate haydi trabzon ben bir gole yatmaya hazırım sizde hazirmisiniz
Gell hadi gell gollll ;)Haydi bate haydi trabzon ben bir gole yatmaya hazırım sizde hazirmisiniz
Rahatta kal gelecek insallahHaydi bate haydi trabzon ben bir gole yatmaya hazırım sizde hazirmisiniz