Masallah hayirlisi bakalim ben tamamlamistim lyon gelse daha bitti yeter bayilacam yeminle738tl cevrim kalmis kasa 2500 yarına bi göz atayim ben :)
Masallah hayirlisi bakalim ben tamamlamistim lyon gelse daha bitti yeter bayilacam yeminle738tl cevrim kalmis kasa 2500 yarına bi göz atayim ben :)
Senin kupona baktimda kizilyildiz takim 1.5 üst varMasallah hayirlisi bakalim ben tamamlamistim lyon gelse daha bitti yeter bayilacam yeminle
Bir ara başarılıydı yinede başarırsın sen abi :)738tl cevrim kalmis kasa 2500 yarına bi göz atayim ben :)
O baska kaptan.Senin kupona baktimda kizilyildiz takim 1.5 üst var
Buyur ustad uzulmekte uzulemiyorum bu kac oldu demiroreni allah bildigi gibi yapsinSenin kupona baktimda kizilyildiz takim 1.5 üst var
Ahh be fena kaçmış :(Buyur ustad uzulmekte uzulemiyorum bu kac oldu demiroreni allah bildigi gibi yapsin
1 gol atsa bitmisti. Bilerek 512 bastim 512 tl.kalmisti cunku :( allahim siiniyo beni vallaAhh be fena kaçmış :(
Arada oluyor dostum bende bu hafta mahfoldum moralini bozma fazla1 gol atsa bitmisti. Bilerek 512 bastim 512 tl.kalmisti cunku :( allahim siiniyo beni valla
Moralimi bozmadan takip rettm gene tek golArada oluyor dostum bende bu hafta mahfoldum moralini bozma fazla
Kesin konusmayi hic sevmem ama , bate icin gelmemesi imkansizmi biemedim bate mecbur kg olacak. Aekde saldirir 1 tsne trabzin 2 bu is tamamEkli dosyayı görüntüle 26349
Diğer yaptığım kupon ajax ustten yatti bu sefer böyle birsey yaptim gelirse 2800 fln cekicem gelmezse 1780 hesapta onu cekerim
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 26349
Diğer yaptığım kupon ajax ustten yatti bu sefer böyle birsey yaptim gelirse 2800 fln cekicem gelmezse 1780 hesapta onu cekerim
Malesef yok ahh ulan ajax tek gole 3700tl gelcekti bana çok kazandirdi ama bu yaptığı olmadiTekden yatmaya cozum var mi ? @gefonax
Bende tek gole 2000bin aliodum lyon? Saka gibi yeminleMalesef yok ahh ulan ajax tek gole 3700tl gelcekti bana çok kazandirdi ama bu yaptığı olmadi
Bugunu hic yasanmamis sayalim yarin yeni sinerji taktikleriyle gelicez ;)Malesef yok ahh ulan ajax tek gole 3700tl gelcekti bana çok kazandirdi ama bu yaptığı olmadi
Valla bu hafta mahfoldum ya bu kaçıncıBugunu hic yasanmamis sayalim yarin yeni sinerji taktikleriyle gelicez ;)