- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Cok basmissin gorunce dayanamadim el attim hemen su youngsta atsa rahatlarsin iyice :)@Cesur87 sensiz olmuyor hemen attirdin
Cok basmissin gorunce dayanamadim el attim hemen su youngsta atsa rahatlarsin iyice :)@Cesur87 sensiz olmuyor hemen attirdin
Gelecek insallah hadi bakalimSira youngboys da 1 tane atsalarda eleniyorlar bizim icin oyuncaklar yani hadi young ele sunlari :)
Sorma sorma.Hadi zagrebe attıralım valla zarar çok
Saol kardeşim aynenİlk kupon geldi sanırım young boys kalmış diğeri young boys iyi oynuyor
O lyonun aq ben çok yattim ondan sıkıntılı takim ne yapacağı belli olmuyorYemin ediyorum az sans olmasi lazim ya kuran carpsin lyon 1.5 ust olmadiysa zaten banko sike 2 hafta ust uste 3 at 6 ay gel 1 atama oylemi namussuz evladi gene sinirlerim atladi yerinden ya
Yok abi yok delirdim.cevrimi tamamladim 1 0 oldu 45 de aha dedim.oh.geldi ya red yedi tamam atar dedim 1 0 bitti saka gibiO lyonun aq ben çok yattim ondan sıkıntılı takim ne yapacağı belli olmuyor
Kırmızı da işi bozuyor oyun kilitleniyorYok abi yok delirdim.cevrimi tamamladim 1 0 oldu 45 de aha dedim.oh.geldi ya red yedi tamam atar dedim 1 0 bitti saka gibi
Ev bilerek atmadi lyon evinde ebesini belleyince gorucem o hiyarlri.Kırmızı da işi bozuyor oyun kilitleniyor