Bende 98 SLX vardı o zamanlar, tesisatı 3. Vites salacakta pati koyardı. İşte hesabını oradan yap :)kaç yaşındasın reyız sen ya dogrudur ama ben gıtmedım oraya kanlıca teras cafe var orda yada sahılde takılırdım hisarda okudum :)
Bende 98 SLX vardı o zamanlar, tesisatı 3. Vites salacakta pati koyardı. İşte hesabını oradan yap :)kaç yaşındasın reyız sen ya dogrudur ama ben gıtmedım oraya kanlıca teras cafe var orda yada sahılde takılırdım hisarda okudum :)
Oğlum Ahmet Çakar bonzai içiyor amk. Sonra bina çıkışında bı dakika bı dakika diyor ;)
Gerçi şimdi mx-5 evin önünde pert yatıyor amkOğlum Ahmet Çakar bonzai içiyor amk. Sonra bina çıkışında bı dakika bı dakika diyor ;)
acun ılıcalıyla kavga etmıs galıba onu ızle bro sen katlıam dan kaostan beslenıyon sen zaten aq çılgın ukraynalı senı ukraynaya ugrarsan su kıza bulup yerleştir be
Saati 600 grivna lan. Yani 140 tl öyle diyim. 600 grivnaya böyle 3 tane ***** ukrayna daacun ılıcalıyla kavga etmıs galıba onu ızle bro sen katlıam dan kaostan beslenıyon sen zaten aq çılgın ukraynalı senı ukraynaya ugrarsan su kıza bulup yerleştir be
Ekli dosyayı görüntüle 30103
İbne sarıyor ama ahahahaOğlum Ahmet Çakar bonzai içiyor amk. Sonra bina çıkışında bı dakika bı dakika diyor ;)
Yemin et ...:)Saati 600 grivna lan. Yani 140 tl öyle diyim. 600 grivnaya böyle 3 tane sikersin ukrayna da
bunun gözler mözler güzel butun hızmetlere açık 1tl 5 gruvna felan galıba zaten :)Saati 600 grivna lan. Yani 140 tl öyle diyim. 600 grivnaya böyle 3 tane sikersin ukrayna da
ya umranıye de 200 lira Allah askına sende ben hep .çarşıda masaj yaptırıyorum :)Yemin et ...:)
Erken gelmişiz dünyaya @FastGhost 200 liraya masaj yaptırıyorlar bak :)ya umranıye de 200 lira Allah askına sende ben hep .çarşıda masaj yaptırıyorum :)
hemde 1 saat çeşit çeşit hatunlar var sana ne lazım abı :)Erken gelmişiz dünyaya @FastGhost 200 liraya masaj yaptırıyorlar bak :)
Bu etiketi atmazsam gözüm açık giderim kardo kusura bakma @sait212 :LOL: :LOL: :LOL:hemde 1 saat çeşit çeşit hatunlar var sana ne lazım abı :)
Amk 300 tl parayla ukraynada gece kulubune gir şişe viski söylüyorsun masaya 3 tane. Bunu gören karılar zaten hepsi senin masandaYemin et ...:)
TL çok değerli UKraynadabunun gözler mözler güzel butun hızmetlere açık 1tl 5 gruvna felan galıba zaten :)
Ben supernatural i bekliyorum son sezonu çekilecek 16 yıldır bitmedi