Yaralı bırakma hemen kargoya ver sömüreyim hahahhHani karşımda duruyor yarisi , icsemmi icmesemmi diyorum.... Hani bir yerde de anlıyorum yaslanmisiz lan amk, yoksa yaralı birakirmiyim bunu :))
Yaralı bırakma hemen kargoya ver sömüreyim hahahhHani karşımda duruyor yarisi , icsemmi icmesemmi diyorum.... Hani bir yerde de anlıyorum yaslanmisiz lan amk, yoksa yaralı birakirmiyim bunu :))
Özledim bunu duymayali çok oldusen istiyor duj verecek 50 dolar :)
ıkı kafa dınlemeye geldik yıne baslama askerlık anılarına :)Hahahahhaha koydurma bana svastikayı
en son 2 hafta önce venezuellalı bı hatun a bayıldık 50 dolar :)Özledim bunu duymayali çok oldu
Para yok bugün ayığım kankama desteğe geldim bari 2 taşak yapalım gece geceıkı kafa dınlemeye geldik yıne baslama askerlık anılarına :)
Ahahahah :) arabasizlik ne zor ve şimdi sevda tepesinde olmak vardi, oradan aşağıya Küçüksu, kanlıca ,hayal kahvesi ahhhhhh amkkYaralı bırakma hemen kargoya ver sömüreyim hahahh
Olum 2-3 birayı bulsam ben içeceğim. :LOL:Sen onu banlamada mod oldun mod olmanın şerefine @FastGhost yapıp 2 3 bira ısmarlamadın bunun şerefine
Adam romantik adam yaşamayı biliyorAhahahah :) arabasizlik ne zor ve şimdi sevda tepesinde olmak vardi, oradan aşağıya Küçüksu, kanlıca ,hayal kahvesi ahhhhhh amkk
dur o zaman sen bu taşşak hıkayesını bı ızlePara yok bugün ayığım kankama desteğe geldim bari 2 taşak yapalım gece gece
dur o zaman sen bu taşşak hıkayesını bı ızlePara yok bugün ayığım kankama desteğe geldim bari 2 taşak yapalım gece gece
Soğuk soğuk çakardık 2 3 tane misssssOlum 2-3 birayı bulsam ben içeceğim. :LOL:
oralar hep bızım oralar ya kanlıca sahil de cayını yudumluyorsun sıcak cıkolatanı felan :) sevda tepesınde ıcmek ıcın mı dıyosun genelde manıtayla gıderler :)Ahahahah :) arabasizlik ne zor ve şimdi sevda tepesinde olmak vardi, oradan aşağıya Küçüksu, kanlıca ,hayal kahvesi ahhhhhh amkk
Ne romantigi amk ben gezmeyi seviyorumAdam romantik adam yaşamayı biliyor
Sen bana sor beylikdüzünü terkettinmi son aylarda diye evde *** büyütüyoruzNe romantigi amk ben gezmeyi seviyorum
O sevda tepesini meşhur eden benim desem inanmazsin umut:) ben 15 - 20 sene önce oralarfaydim işte gerisini sen düşün :)oralar hep bızım oralar ya kanlıca sahil de cayını yudumluyorsun sıcak cıkolatanı felan :) sevda tepesınde ıcmek ıcın mı dıyosun genelde manıtayla gıderler :)
Beni biliyorsun sen. Elit adamım ben. Öyle tombul şişe efes, ne bileyim uzun kalın tuborg vs. kesmiyor beni. Avrupalı seviyorum ben, soğuk soğuk ağzıma öhöm pardon beyler.Soğuk soğuk çakardık 2 3 tane misssss
kaç yaşındasın reyız sen ya dogrudur ama ben gıtmedım oraya kanlıca teras cafe var orda yada sahılde takılırdım hisarda okudum :)O sevda tepesini meşhur eden benim desem inanmazsin umut:) ben 15 - 20 sene önce oralarfaydim işte gerisini sen düşün :)
Grolsch, Carslberg, Guinnes falan filan diyorsun yani canım çekti amkBeni biliyorsun sen. Elit adamım ben. Öyle tombul şişe efes, ne bileyim uzun kalın tuborg vs. kesmiyor beni. Avrupalı seviyorum ben, soğuk soğuk ağzıma öhöm pardon beyler.