Yok be abi bana niye mahçup olasın . Senin paran sonuçta . Ama ortada yanlış vardı .Küfür edecem olmayacak gördün iade ettiler kafamda iyiydi üstelemedim sinirle bastım yattık sana da mahçup olduk maçı sen gördün
Yok be abi bana niye mahçup olasın . Senin paran sonuçta . Ama ortada yanlış vardı .Küfür edecem olmayacak gördün iade ettiler kafamda iyiydi üstelemedim sinirle bastım yattık sana da mahçup olduk maçı sen gördün
EyvAllah kardes 50ťl geldi.Ne kadar gönderdiğimi yazarsan sevinirim kardeşim
:)EyvAllah kardes 50ťl geldi.
@Kayatas tesekkur ederim icinden geldiyse ne mutlu bize afiyet olsun tekrardan
He 1 dk bol icmeli kazanclar haha :):)
Bol bol şans kardesimEyvAllah kardes 50ťl geldi.
@Kayatas tesekkur ederim icinden geldiyse ne mutlu bize afiyet olsun tekrardan
He 1 dk bol icmeli kazanclar haha :):)
Abi sen ne yapıyorsun ? İyisin inşallah ...He bir de orada son 2 rakam olayı vardı demi. Şu %50 çevrimsiz iyi olmuşda 1000 minimum çok fazla
Gönderdim ben kesene bereket varmı maç cünoSen şimdi onlara gönderme adaleti metinle yap
Iyiyim kardeşim ya şu sıralar biraz yoğun çalışıyorum. Bakalım bi memuriyet atamam var olursa rahat edicezAbi sen ne yapıyorsun ? İyisin inşallah ...
Bende birşey yok bakmadım yarını bekliyorumGönderdim ben kesene bereket varmı maç cüno
Gece bülteni cacıkBende birşey yok bakmadım yarını bekliyorum
Kendimi bozacagimi anladığım zaman disardaysam otele gidiyorum, evdeysem sıkıntı yok mekanın sahibi benim :)Teşekkur ederim abi :)
Bu zikkimi icince,, ayik durabiliyor musunuz?
Abimle papaz oldugum tek nokta buydu.
Hosuma gitmiyor benim bu icmeli mevzular
Tabi senin hayatin ben kendimden soylemek istedim
@Kayatas 50tl yolladi abi arkadas
Ayacucho göz kırpıyor amkGece bülteni cacık
Cok dogru yapiyorsun aslinda.Kendimi bozacagimi anladığım zaman disardaysam otele gidiyorum, evdeysem sıkıntı yok mekanın sahibi benim :)
Sana abi nasihati; hiç gerek yok önemli zamanlarda önemli yerlerde ayak uydur yeter...Cok dogru yapiyorsun aslinda.
Bana cok basit geliyor bu icmeler sigara vs.
Ama bu buyuk ortamlara girince veya arkadas ortami sigaraya baslatir beni diye dusunmuyor degilim
Salladık bişeyler gelirse 155Ayacucho göz kırpıyor amk
Tesekkur ederim. Dogrudur tabi. Ayak uyduramazsak is cigrindan cikar bagimli olursam vay halime annemin uzulmesini istemesen icerdim tabi daha cok sebep varda icmemeye:)Sana abi nasihati; hiç gerek yok önemli zamanlarda önemli yerlerde ayak uydur yeter...
Benim anüsum yemedi :)Salladık bişeyler gelirse 155
Polis imdat gelirse 500e kadar yolu var önce 155in gelmesi laızmBenim anüsum yemedi :)
Hiç birsey senin kendini alkole vb. vurmana sebeb degil onlar avuntu aslinda. Aslında hatanın en büyüğü onlara medet ummakta. Sorun mu var darbe mi yedin hayattan en yakinindan ; önce kendi ayaklarininin üzerinde duracaksın bak ondan sonra izle gerisini;)Tesekkur ederim. Dogrudur tabi. Ayak uyduramazsak is cigrindan cikar bagimli olursam vay halime annemin uzulmesini istemesen icerdim tabi daha cok sebep varda icmemeye:)
Bende araniyorum biri göz kirpsa varya :)Polis imdat gelirse 500e kadar yolu var önce 155in gelmesi laızm