Nerde kalmistik.... Bu üçüncü 35 lik oldu dk 55 1-3 olan maç 87 de atti
Nerdesin senEkli dosyayı görüntüle 30062
Tatile çıktım :)Nerdesin amk sen
Amk yine mi tatildesin çocuklarla mı nerdeİki zibidiyle tatile çıktım :)
Yok lan evdeyim balık rakı yaptim, maçı takip ediyordum ilk yarı 0-3 oldu ilk yarinin başında 1-3 bir gol olana kadar kafam açıldı tekrar gittim aldım :)Amk yine mi tatildesin çocuklarla mı nerde
Afiyet olsun kaptanYok lan evdeyim balık rakı yaptim, maçı takip ediyordum ilk yarı 0-3 oldu ilk yarinin başında 1-3 bir gol olana kadar kafam açıldı tekrar gittim aldım :) Ekli dosyayı görüntüle 30063
Sen ne ibne bi adamsın gel kardeşim diyen yokYok lan evdeyim balık rakı yaptim, maçı takip ediyordum ilk yarı 0-3 oldu ilk yarinin başında 1-3 bir gol olana kadar kafam açıldı tekrar gittim aldım :) Ekli dosyayı görüntüle 30063
Sağol kardeşim buyur beraber olsunAfiyet olsun kaptan
Evde içiyorum amk dışarda olsam ilk cagiracagim adam sensinSen ne ibne bi adamsın gel kardeşim diyen yok
ALLAH razi olsun abi:)Sağol kardeşim buyur beraber olsun
Papara at bana oradan @metin ede gönder mustafaSağol kardeşim buyur beraber olsun
Kacinci dk aldin bunu ya :) 7 oran nedir :)Ekli dosyayı görüntüle 30062
Maç başlarken aldım kardesimKacinci dk aldin bunu ya :) 7 oran nedir :)
Metine göndeririz göndermesine de önemli olan rakı ayarla diyoruz sana yapalım bişeyler saitimi alırsın kimi alırsın bilemem ibnelik yapmayınPapara at bana oradan @metin ede gönder mustafa
Papara yaz kardeşim@Kayatas rakippro sponsorlukdan cikmis haberim yok:)
Alkolmu viskimi nedir bende blmiyom da ugurlu gelmis sana abi:):)
Ben anlamam o işlerden sitede minimum çekim 1000 daha çekmedim , gönderdim sen adaleti yap çekince devamı var. @Heykanbaba @taygunn çekersem payininiz bendeMetine göndeririz göndermesine de önemli olan rakı ayarla diyoruz sana yapalım bişeyler saitimi alırsın kimi alırsın bilemem ibnelik yapmayın
1373645449 bu mesajı alıntı yapma silecem paparayı paparada google authencitor yok
dm aciksa oradan yazicam kardes? Degilse soyle alinti yapmadan yazayimPapara yaz kardeşim