Derken canım Liverpool 3’ü attı Yeme artık aq takımı yemeeeeeee
abı ben 8 korner cıkarttım sen 2 sarı kart şimdi güçlerimizi birleştirme vakti iyda bekledıgımız hersey geldioy yo yo yo 2 oldu bu dahada kızştırır işi
2 yarı voltranı oluşturalım yani diyosun hakemde daşşak varsa atar udise görebilir 2-0 önde hakem dengelensin diye atabilir yada bologna yeniliyor diye olabilir bakalım kornerde iyi çıktı kartda devamı gelirse iyi olurabı ben 8 korner cıkarttım sen 2 sarı kart şimdi güçlerimizi birleştirme vakti iyda bekledıgımız hersey geldi
abi korner geldı say bıraz daha sertleşsın oyun gelir kırmızı bunar sert oynayan takımlar zaten2 yarı voltranı oluşturalım yani diyosun hakemde daşşak varsa atar udise görebilir 2-0 önde hakem dengelensin diye atabilir yada bologna yeniliyor diye olabilir bakalım kornerde iyi çıktı kartda devamı gelirse iyi olur
italya maçına ondan oynadım zatende 9 sarı çıkan maçda kırmızı çıkmadı iyi bilirim kardeşim dün akşam gördün işte kuponu attım 6 sarı çıktı atamadı ibne hakemabi korner geldı say bıraz daha sertleşsın oyun gelir kırmızı bunar sert oynayan takımlar zaten
Kırmızıcı geldi @xmen7772 sen gidebilirsinAbi bir kırmızı getiricem ben bu maçta sen yat uyu