- 10 Eki 2018
- 10,225
- 13,474
Tamam 21.00 da sonlanancakti eklerler o saatte kadar heralde bakarizcanın sağolsun bu firstbetmidir nedir yatınca haber versene onuda patates edelim rahatlayalım 22.30 a kadar dediler ama daha yatmamış
Tamam 21.00 da sonlanancakti eklerler o saatte kadar heralde bakarizcanın sağolsun bu firstbetmidir nedir yatınca haber versene onuda patates edelim rahatlayalım 22.30 a kadar dediler ama daha yatmamış
yarın 22.30 da biter bence hahaahEkli dosyayı görüntüle 37876 @xmen7772
Bu adamlar 22.30 a kadar bu bonuslari taninlasin helal olsun derim 2 k ya yakin talep var twitterde 1.30 oran sarti koymakta biraz toto ister acikcasi finansi saglam bu betmoonum baya
vallamı ?Ahahahah yok artikkk bana eklenmis bile @xmen7772
helal valla patates etmesek bariAha abi foto burda
bunlar ne ara mesaja baktılarda ne ara ekledıler yav sana eklenmiş mihelal valla patates etmesek bari
yokbunlar ne ara mesaja baktılarda ne ara ekledıler yav sana eklenmiş mi
abı bonusla sadece tek maç alınabılıyor 2. maç ekledıgın zaman gozukmuyor bonus ben gorıca iy 1.5 üst aldım tek maç 2.30 orandanaha valla şimdi eklenmiş çok hızlılar yaw :)
bol şans bizde çok hızlıyız hadi bakalımabı bonusla sadece tek maç alınabılıyor 2. maç ekledıgın zaman gozukmuyor bonus ben gorıca iy 1.5 üst aldım tek maç 2.30 orandan
Abi ben iptal ne var ne yok tukettik