Konu nerden sekse geldi arkadaş vallahi bu sefer ben açmadım
muamelesız verıyosun 100 150 lıra karıya 200 ver muamele ıle mutlu ol veya mutlu sonlu masajlar var onu dene :)Biz düz balıklama dalıyoz yalnız muameleyi severim :)
Cehennemden Vip lounge ayarlamışlar bizi de çağırıyola aman amanKomisyon alıyor seytandan amk
Parasızlıktan bagımlılık kalmıcak yakında :)Sendemi alkol kullanmion feli yapmaaa simdi :)
Ben bam yemem de muhabbet yazarsa size sıkıntı olur :)Cehennemden Vip lounge ayarlamışlar bizi de çağırıyola aman aman
Ben şahsen paraya karşıyım o doggy midir ne dir mk onu denedim cok yoruyor öyle hareketler yapmayın insan olun az biraz :)muamelesız verıyosun 100 150 lıra karıya 200 ver muamele ıle mutlu ol veya mutlu sonlu masajlar var onu dene :)
deden alkolik ben ne edem.@Dede Herkese icki kolisi yolluyosun , bize de bi yılbaşi cerez kolisi olmaz mi ya :) ögrenci yavrucaklar sevinsin :)
Yok ya istedigin kadar icme bisey olmuo 2 sene tedavi aldim icmedim sonra devamm korkma :)Parasızlıktan bagımlılık kalmıcak yakında :)
Ben kanatlıya dokunamıyorum. Tırsıyorum.Bende bundan istiom @maxaljin kargoya sigdirirsin heralde Ekli dosyayı görüntüle 40887
bro ıstanbulda hersey para ya benım oturdugum yerde cevrede yok o yuzden mecburuk :) ama g whız adamdırBen şahsen paraya karşıyım o doggy midir ne dir mk onu denedim cok yoruyor öyle hareketler yapmayın insan olun az biraz :)
Ben bagımlı degilim gerçi en son 4 5 ay önce içtim içersem duman ederim ama mersine gidene kadar 3 klasik 3 tuborg birde miller mı ydı neydi gerçi o etkilemedi de :)Yok ya istedigin kadar icme bisey olmuo 2 sene tedavi aldim icmedim sonra devamm korkma :)
Küçüğü şimdi al büyüğü sonra veririz sana. Önce bi' alış, aniden büyüğü verirsek kaldıramayabilirsin. :LOL:@Dede den beklediğim
Ekli dosyayı görüntüle 40888
Gerçekte gelecek olan
Ekli dosyayı görüntüle 40889
@maxaljin
Sen 70lik gönder ben 3 saatte içerim onuKüçüğü şimdi al büyüğü sonra veririz sana. Önce bi' alış, aniden büyüğü verirsek kaldıramayabilirsin. :LOL:
İlla alkol isteyip satip parasiyla mi alalim . Bu yaşda dedemizi mi kandiralim .deden alkolik ben ne edem.
Lan ankarada gittik bir masaj salonuna 200 girdi karı masaj yaptı ben karını popota bir asıldım karı ay dedi diger odaya kaçtı sonra içeri girdim dal daşşak baktım 4 tane adam var amk hrenn giyidndim kaçtım :)bro ıstanbulda hersey para ya benım oturdugum yerde cevrede yok o yuzden mecburuk :) ama g whız adamdır