- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Karıyoda gelip kucağına biz koyalım sen zahmet etme pasambi miktar para ve nataja ya anlaşalım :)
Karıyoda gelip kucağına biz koyalım sen zahmet etme pasambi miktar para ve nataja ya anlaşalım :)
max şu arkadaşa olumune mokoko ilacı verelim biliyorsunuz max erkek hemşire eliyle ozel hazırlıcak sana @emana22 kardeşBeni kufurbaz ettiniz su forumda su noel babana söyle geyiklerini De alsın gitsin burdan :) ayrıca butun fantastik urunleri de biliyorsun sapık mısın la sen yasından basından utan
Buda ** buldu kılsızını arıyorKarıyoda gelip kucağına biz koyalım sen zahmet etme pasam
Ben erzueunluyum oglum ne ilacı biz karıncayı siker belini inciltmeyiz siz votka icmeye devm edin biraz zaman sonra o kamyon cekicisi ile kaldırırsınızmax şu arkadaşa olumune mokoko ilacı verelim
normal kucak sevmıyorum bisiklet kovboy , ters kovboy , g whiz var bu favorım bıde kopek var koepgı bılmeyende zatenKarıyoda gelip kucağına biz koyalım sen zahmet etme pasam
Bunlar bu terimleri nerden biliyor amk okulunu mu okuyorlar ya @FastGhostnormal kucak sevmıyorum bisiklet kovboy , ters kovboy , g whiz var bu favorım bıde kopek var koepgı bılmeyende zaten
Kalk ****** git burdannormal kucak sevmıyorum bisiklet kovboy , ters kovboy , g whiz var bu favorım bıde kopek var koepgı bılmeyende zaten
Sendemi alkol kullanmion feli yapmaaa simdi :)Bizede bir çekirdek kola yollayan olur belki :)
Kardeşşşşşş, yollarım işyerine g-string + kırbaç kombosunu sonra açıklayacağım diye 10 yıl yaşlanırsın. :LOL:Ben erzueunluyum oglum ne ilacı biz karıncayı siker belini inciltmeyiz siz votka icmeye devm edin biraz zaman sonra o kamyon cekicisi ile kaldırırsınız
sız ne anlarsınız be doggy ve g whız candır bıraz pozısyon bbılen karılara gıdın : )@Fearlessbacker la onlar nasıl fantezi :)
Söyle kalksın siktirsin gitsin burdanBunlar bu terimleri nerden biliyor amk okulunu mu okuyorlar ya @FastGhost
şşş ben senın alkolune dokunmam sende benım pozısyonlarıma dokunamazsın :)Kalk ****** git burdan
yok pozısyon bılen hatunla maç yaparım ben :)Bunlar bu terimleri nerden biliyor amk okulunu mu okuyorlar ya @FastGhost
Amerıkanın oyunları bunlar hep , bizi baştan cıkarmaya calısıyorlar dıkkat et abii@Dede para yolla Yarrabandı icki ile isimiz yok acız ac
Biz düz balıklama dalıyoz yalnız muameleyi severim :)sız ne anlarsınız be doggy ve g whız candır bıraz pozısyon bbılen karılara gıdın : )
Komisyon alıyor seytandan amkAmerıkanın oyunları bunlar hep , bizi baştan cıkarmaya calısıyorlar dıkkat et abii