- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Kuruyemis dagıtılırdı ve 12 ye kadar gazino serbestti benim zamanımda simdi nasıl bilemem :)Tabi ya yılbaşı planları yapılmış. Yat iştimasından sonra yılbaşı biter Ekli dosyayı görüntüle 40822
Kuruyemis dagıtılırdı ve 12 ye kadar gazino serbestti benim zamanımda simdi nasıl bilemem :)Tabi ya yılbaşı planları yapılmış. Yat iştimasından sonra yılbaşı biter Ekli dosyayı görüntüle 40822
Ooo asker gelmiş hoşgeldin nasılsın :)Tabi ya yılbaşı planları yapılmış. Yat iştimasından sonra yılbaşı biter Ekli dosyayı görüntüle 40822
Naber asker :)Tabi ya yılbaşı planları yapılmış. Yat iştimasından sonra yılbaşı biter Ekli dosyayı görüntüle 40822
Biri bakkala şarap almaya gider
Biri biranin meyve suyu halini içerrrr
Yok mi aslan sütü seven
Ekli dosyayı görüntüle 40837
Dıs minnakların kuklası olmayın
Karıştırma kusarsın :)
Alıyon mu almıyon mu yoksa 2. Seçenek kıpraştırmalı makina var kullanım kılavuzunda girip çıkmalı bi şeyler yazıyor tam anlamadım :) :)Dıs minnakların kuklası olmayın
7 paketti azalttım 4 e düşürdüm bir kaç güne bırakıcam inş :)Karıştırma kusarsın :)
Srn bana gönder onu ben sana iade edicem seversin sen böyle zincirli kelepçeli seyleri pis sapıkAlıyon mu almıyon mu yoksa 2. Seçenek kıpraştırmalı makina var kullanım kılavuzunda girip çıkmalı bi şeyler yazıyor tam anlamadım :) :)
Kırbaç varsa bende talibim.Srn bana gönder onu ben sana iade edicem seversin sen böyle zincirli kelepçeli seyleri pis sapık
Senin kalbin fesat, ahlaksız herif. :) :)Srn bana gönder onu ben sana iade edicem seversin sen böyle zincirli kelepçeli seyleri pis sapık
La noel baba yılbası geldi diye sana mucbıruz sanma dıs minnaklar bize islemez :)@emana22 naber yara bandi :)
vay be askerliğim geldi aklıma ben yetişemedim yılbaşında aç aç varmış ihtiyarlar bilirTabi ya yılbaşı planları yapılmış. Yat iştimasından sonra yılbaşı biter Ekli dosyayı görüntüle 40822
Telefon istikhakım açıldığından beri iyiyim Dedem sizden naber :)Naber asker :)
Iyiyim kardeşim sen nasılsın :)Ooo asker gelmiş hoşgeldin nasılsın :)