O başka ayyaş zaten :)@Colonel den umudum var
O başka ayyaş zaten :)@Colonel den umudum var
Noel.baba ben seni. Merak ediyorum :)Aslında @FastGhost ve @Dede yi yılbaşı akşamı yanyana oturtup seyre bakıcaksın
Hangisi daha fazla içiyo diye :)
Not: Dede nin nasıl içtiğini biliyorum :)
Keni halinde diyelimNoel.baba ben seni. Merak ediyorum :)
Bu satırları yazarken bile içiyorumBana laf atana bak :) Bni ikiye çarpar içki konusunda
@FastGhost nasıl onu bilemiyoz ama (bazen çok konuşan .ok iş yapamıyo :))
Bacadan geleceksen bacanin kenarına bayi kuponu koyacagim bekliyorum bakKeni halinde diyelim
Onun yanına midye
Burda noel var herkes içiyor bende markete gidiyorum şarap alıcam. :)Bu satırları yazarken bile içiyorum
Bende istiyorum o paketten :)@maxaljin alkoliklere yonelik bir kampanya yapalım yılbasına. Kargoyla evlerine aktırıncaya, tıksırıncaya kadar paket yollayalım :) organize et forumda belirli bir seviyenin üzerinde olanları:)
E orda başladı yapma kalbimi kırıyorsun biz burda bekleyecez daha 3 gün :)Burda noel var herkes içiyor bende markete gidiyorum şarap alıcam. :)
Paramız yok efes malta düştük gerçi buda 12 tlOnun yanına midye
Şişenin dibi geldiğinde ararsin. Ben mekanda olurum :)Burda noel var herkes içiyor bende markete gidiyorum şarap alıcam. :)
Paramı yok noel baba napalım buda 12 tl normalde extra içiyorumda 15tlŞişenin dibi geldiğinde ararsin. Ben mekanda olurum :)
Şarap ne aq yaaa
malt ne la meyve suyu mu @FastGhost
Misssss gibi raki varken
YeeeeeesŞişenin dibi geldiğinde ararsin. Ben mekanda olurum :)
Şarap ne aq yaaa
malt ne la meyve suyu mu @FastGhost
Misssss gibi raki varken
Dede,,Adamın tek hobisi içmek:) en sevdiği şeyi yaparak girmek istiyor. zıkkımlansın diye paket yolluyoruz
Bu mesaj ironi içeriz, ciddiye almayalım
Dayım bu dünya ayıkken çekilmiyor :)Dede,,
Tabiki cümle alem biliyor @FastGhost ’un ayık gezmediğini :)