İsim verme tezcan beylikduzune git geliyorumO ne demek la ben umraniyeye gelirim kari olsunda ahaha cekmekoye de gelirik :ROFLMAO:
İsim verme tezcan beylikduzune git geliyorumO ne demek la ben umraniyeye gelirim kari olsunda ahaha cekmekoye de gelirik :ROFLMAO:
Ahaha ya ulan mahmut bize kari lazim kari :ROFLMAO:İsim verme tezcan beylikduzune git geliyorum
O zamana kadar gelir o :) bu sene karıköyde koyar ondan sonra abimizi tekrar uğurlarızÇok yakından tanımıyorum kimseyi ama şurda 10 kişi say deşeler içlerinde sen varsın. İnşallah hiç başlamaman dileklerimle.
keşke 6s - Fenev maçına kadar bekleseydin be az daha yerdik birbirimizi
Hahah tsk ederim hocam yok ben o maclarda fenere sövüyorum gs liler bilir :)Çok yakından tanımıyorum kimseyi ama şurda 10 kişi say deşeler içlerinde sen varsın. İnşallah hiç başlamaman dileklerimle.
keşke 6s - Fenev maçına kadar bekleseydin be az daha yerdik birbirimizi
Yolun açık olsun. Hayat sana güzellikler getirsin. Az çok tahmin edebiliyorum sebebi. Dilediğin zaman kapımız açıktır sana.1 seneyi askın suredir buradayım.burafa cok iyi arkadaslar edindim guzel de zaman gecirdim ama hayatımda bazı kararlar almak zorundayım bu bu yuzden foruma ara vermem gerekiyor basta @Dede olmak uzere hepiniz hakkınızı helal edin hoscakalın...
Sagol Bi mukabele seni tanımak guzeldi geri donecegimi biliyorum ama biraz zaman iyi gelecektir ins k.i.bak bebegim bebegim dedigim anda vur bamı :)Yolun açık olsun. Hayat sana güzellikler getirsin. Az çok tahmin edebiliyorum sebebi. Dilediğin zaman kapımız açıktır sana.
Sagol Kanka iyi dilekleri İcin herkese cok tsk ederim 1 seneyi gecti boyle veda gormedim her kes cok sagolsun ne mutlu ki samimiyetimiz islemis herkese ben yokken su @sonerx e sahip cıkın cok muhalefet oluyor bamlatmasın kendini ben gelene kadar onunla isim var iddaa nasıl oynanır göstereceğim ona :)