abi adam sabah 7 deki portland maçını izledi 5 den önce uyanmazBu forumun admini nerede amk yine mal ustunde uyuya mı kaldı @Dede gel la gel beni bamlayacak dassak Bi sende var :)
Dalyarrabandı mı? Bunu ben bile dusunemezdim :) tarragona 1 2 ay yokum amk uzaklasmam lazım her seyden alkolden geberip gidersin sen 1 2 aya sensiz cok daha guzel olur buralar :)Nereye lan dalyarrabandı @emana22
1 2 ay niye uzaklaşıyorsun neyden uzaklaşıyorsun onu anlamadım kumar sen oynamadan duramassın ibneDalyarrabandı mı? Bunu ben bile dusunemezdim :) tarragona 1 2 ay yokum amk uzaklasmam lazım her seyden alkolden geberip gidersin sen 1 2 aya sensiz cok daha guzel olur buralar :)
2 gundur oynamıyorum 2 ay neden olmasın :) sıkıldım la valla sıkıldım forumdan uzak kalmadan kumardan uzak kalamam. Surda ki ortamın emsali yok örnek vermeye ama boyle olması gerekiyor kafayı toplamam lazım ise guce bakamaz oldum ust mu alt mı ta amk hayatımız hep aynı dongude1 2 ay niye uzaklaşıyorsun neyden uzaklaşıyorsun onu anlamadım kumar sen oynamadan duramassın ibne
Yapicagin isi derdimde kanka senin icin boylesi daha iyi olur umarim fazla stres oldun son aylarda biraz ara vermek en iyisi hakkinda her daim hayirlisi olsun guzel adamsin Rabbim gonlune gore versin herseyi1 seneyi askın suredir buradayım.burafa cok iyi arkadaslar edindim guzel de zaman gecirdim ama hayatımda bazı kararlar almak zorundayım bu bu yuzden foruma ara vermem gerekiyor basta @Dede olmak uzere hepiniz hakkınızı helal edin hoscakalın...
Benden başka birine veriyon ya sanki çıkmayan biletleri.@emana22, ee, ben şimdi çıkmayan biletleri kime vereceğim. :(
Totona sok herif pis cunubet dunde 50 bilete sadece 50 tl cıkarmıssın :)@emana22, ee, ben şimdi çıkmayan biletleri kime vereceğim. :(
Sagol Kanka iyi dilekleri İcin herkese cok tsk ederim 1 seneyi gecti boyle veda gormedim her kes cok sagolsun ne mutlu ki samimiyetimiz islemis herkese ben yokken su @sonerx e sahip cıkın cok muhalefet oluyor bamlatmasın kendini ben gelene kadar onunla isim var iddaa nasıl oynanır göstereceğim ona :)Yapicagin isi derdimde kanka senin icin boylesi daha iyi olur umarim fazla stres oldun son aylarda biraz ara vermek en iyisi hakkinda her daim hayirlisi olsun guzel adamsin Rabbim gonlune gore versin herseyi
Raporluyorum abi yoksa banlayacaklari yok seni kimsenin :) idris babayı vuran Yamaç Kocovali gibi hissediyorum kendimi şu an seni raporlarken :)Totona sok serefsiz herif pis cunubet dunde 50 bilete sadece 50 tl cıkarmıssın :)
Yamac idrisi mi vurmus way amk izlemiyoruz diye en olmadık yerden mi ogrenecektim bu bilgiyi :) @Dede Bi sen kaldın lan tarraklık yapma bilerek mi yazmıyorsun amk gel de ben gideyim :)Raporluyorum abi yoksa banlayacaklari yok seni kimsenin :) idris babayı vuran Yamaç Kocovali gibi hissediyorum kendimi şu an seni raporlarken :)
Amk Bi senin 3.5 ustler ile ayakta duruyorduk sende gidince ne yapacaktık Baska :)Dayanamadın dimi yokluğuma Pazartesi teslim oluyorum diye hesabını donduran adam gibi adam bee
Dalyarrabandı2 gundur oynamıyorum 2 ay neden olmasın :) sıkıldım la valla sıkıldım forumdan uzak kalmadan kumardan uzak kalamam. Surda ki ortamın emsali yok örnek vermeye ama boyle olması gerekiyor kafayı toplamam lazım ise guce bakamaz oldum ust mu alt mı ta amk hayatımız hep aynı dongude