Kimsenin gidişine üzülmedim ama şimdi ilk defa bir sigara yakıyorum senin için abi :( Allaha emanet ol1 seneyi askın suredir buradayım.burafa cok iyi arkadaslar edindim guzel de zaman gecirdim ama hayatımda bazı kararlar almak zorundayım bu bu yuzden foruma ara vermem gerekiyor basta @Dede olmak uzere hepiniz hakkınızı helal edin hoscakalın...
1 seneyi askın suredir buradayım.burafa cok iyi arkadaslar edindim guzel de zaman gecirdim ama hayatımda bazı kararlar almak zorundayım bu bu yuzden foruma ara vermem gerekiyor basta @Dede olmak uzere hepiniz hakkınızı helal edin hoscakalın...
nE1 seneyi askın suredir buradayım.burafa cok iyi arkadaslar edindim guzel de zaman gecirdim ama hayatımda bazı kararlar almak zorundayım bu bu yuzden foruma ara vermem gerekiyor basta @Dede olmak uzere hepiniz hakkınızı helal edin hoscakalın...
Öyle olması gerekti abi en az 1 2 ay sıyrılmam lazım. O kufurlerime sansur koymayacaktınız kalbim kırıldı :)@emana22, hayırdır.?
Kime takilicaz biz sen gidince
Yarrabandılık yapıp olayı dramatizelestirmeyin :) senle daha yemek yicex etci Mehmet te sen bi dur ortalık karısık :)Darbe ustune darbe yedik hiçbiri bu haber kadar koymamisti. :/
Ben ismarlayayim abi gitmeeeYarrabandılık yapıp olayı dramatizelestirmeyin :) senle daha yemek yicex etci Mehmet te sen bi dur ortalık karısık :)