Hahahaha bakalım bakalımİnternetten almışsın bir görsel buraya atıyorsun :)
Hahahaha bakalım bakalımİnternetten almışsın bir görsel buraya atıyorsun :)
Hahahaha bakalım bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 27401
Tayland ne la bok gibi ülke wallstreet diye bi caddesi var hepsi o masajcılar thai masajı vs. Sex işçileri cart curt olmassa olmaz 2 3 türk dönercisi hariç bişeyi yok bir de adaları ama adalarına tur alman lazım
Biz semtten cikamiyoz adam tayland sokaklarina kadar biliyor vay beTayland ne la bok gibi ülke wallstreet diye bi caddesi var hepsi o masajcılar thai masajı vs. Sex işçileri cart curt olmassa olmaz 2 3 türk dönercisi hariç bişeyi yok bir de adaları ama adalarına tur alman lazım
Tayland ne la bok gibi ülke wallstreet diye bi caddesi var hepsi o masajcılar thai masajı vs. Sex işçileri cart curt olmassa olmaz 2 3 türk dönercisi hariç bişeyi yok bir de adaları ama adalarına tur alman lazım
Taylanda gitmek para değil ki çekirge hamamböceği bu bizim istanbulda sokaklarda sahil kesimlerinde patso çubuğa diziyorlar orda akrep versiyonu var yiyecem diyorsan buyur gitBiz semtten cikamiyoz adam tayland sokaklarina kadar biliyor vay be
Konya kibris iyidir :) böcek bana göre değilTaylanda gitmek para değil ki çekirge hamamböceği bu bizim istanbulda sokaklarda sahil kesimlerinde patso çubuğa diziyorlar orda akrep versiyonu var yiyecem diyorsan buyur git
Orda karılar teklif ediyor haahahhao da yeterdi bize nolcak :)
Pattaya İstanbul gibi şehiri amk caddesinden bahsediyorum en işlekPattaya mk ne walstreeti :) walstreeti ne arar la pazarda
En zoru avustralya aga belgeselde izledim herifler bir KAZIKLI voyvoda yapmadıkları kalıyor avustralya da Türk var mı acaba varsa burdan hürmetlerİngiltere giriş amerika girişten daha zor ingiltereye girebilen varsa dönmesin netten metten bi karı bulun kaçın ingiltereye
Var camiyi taradı adam 2 Türk yaralı orda yılanlar evde geziyor olum kangurular sokakta kavga ediyor, timsahlar sokaktaEn
En zoru avustralya aga belgeselde izledim herifler bir KAZIKLI voyvoda yapmadıkları kalıyor avustralya da Türk var mı acaba varsa burdan hürmetler
O türküler ta Osmanlı'dan kalmış kanka son 40 yıldır Avusturya ya giden yokVar camiyi taradı adam 2 Türk yaralı orda yılanlar evde geziyor olum kangurular sokakta kavga ediyor, timsahlar sokakta
Avustralya'nın Dünyanın En Acayip Yeri Olduğunu İspatlayan 38 FotoğrafO t
O türküler ta Osmanlı'dan kalmış kanka son 40 yıldır Avusturya ya giden yok
Tam benlik miş az mı yılan yedim
Knk öylede Medvedev fena oynuyorO eli kırarlar kanka nadal bu mk