Sen nerden yazıyon knkNY'da nem fazla şu an. Şöyle yazayım, oturduğum yerde terliyorum şu an.
Sen nerden yazıyon knkNY'da nem fazla şu an. Şöyle yazayım, oturduğum yerde terliyorum şu an.
NY.Sen nerden yazıyon knk
Yav senin betcolarlar ne işin var başkan NY başka site mi kalmadı bet365 felan yok mu orda
Parayı TR'ye çekiyorum bro. Burada vergi olayları karışık, en temizini yapıyorum bende.Yav senin betcolarlar ne işin var başkan NY başka site mi kalmadı bet365 felan yok mu orda
Ne NY si la angarada degil misin sen :)Parayı TR'ye çekiyorum bro. Burada vergi olayları karışık, en temizini yapıyorum bende.
Dolar üzerinden o sitelerde oynamak daha mantıklı degil mi senceParayı TR'ye çekiyorum bro. Burada vergi olayları karışık, en temizini yapıyorum bende.
Hoca şimdi şöyle, aylık deposit var o da bel büküyor. Belirli bir kazancı geçince artıyor vs. sıkıntı yani.Dolar üzerinden o sitelerde oynamak daha mantıklı degil mi sence
Abi tatile gitmiştim o arada eski mod olacak vatandaşa yakalandık.Ne NY si la angarada degil misin sen :)
He anladım betcolar abd de aynı fotmattamı pekala oran felan değişik miHoca şimdi şöyle, aylık deposit var o da bel büküyor. Belirli bir kazancı geçince artıyor vs. sıkıntı yani.
Biz panamakinge acun abi diyorduk asıl acun buradaymışAbi tatile gitmiştim o arada eski mod olacak vatandaşa yakalandık.
Ne o fakir gibi, Ankara'da yaşamak vs. çok rica ediyorum. :cautious:
Salıyorum vpn'i çat Ankara'dayım, salıyorum vpn'i çat NY'dayım. ;)He anladım betcolar abd de aynı fotmattamı pekala oran felan değişik mi
Bende newark newjerseydeyim wallmartta etler pahalılaşmışSalıyorum vpn'i çat Ankara'dayım, salıyorum vpn'i çat NY'dayım. ;)
İnternetten almışsın bir görsel buraya atıyorsun :)VPN değil reeeeeeeel aha dayıya sor @barish
Ekli dosyayı görüntüle 27398
Ekli dosyayı görüntüle 27399
Pula zam gelmiş