Aga ben bu olayi saka sandim harbiden mi yav yuh beAdam çanta ile geldi diyorum hacı. .
Aga ben bu olayi saka sandim harbiden mi yav yuh beAdam çanta ile geldi diyorum hacı. .
upper gene birseyler deniyor .Herkese bol şans diliyorum . Ekli dosyayı görüntüle 88759
tek bir soru neen olmasın ki ?Herkese bol şans diliyorum . Ekli dosyayı görüntüle 88759
Çelsi yedi yav Ajax attıtek bir soru neen olmasın ki ?
kısmet be abi takıp edemedım de bu oranlar zor güzel deneme ama keyıflı :)Çelsi yedi yav Ajax attı
o sessiz takiliyo sen merak etme :)upper asıl bombayı patlat bu yemdi
patlatti rollü dedim ben :)o sessiz takiliyo sen merak etme :)
@UPPERCUT rol yok mu rol bekliyoruz.saatin geldi senin?patlatti rollü dedim ben :)
açtı konusunu rollerking :) :)@UPPERCUT rol yok mu rol bekliyoruz.saatin geldi senin?
Fena kacmis gecmis olsun .Dün çok küfür ettim hakeme çok iki tane temiz golü iptal etti Ekli dosyayı görüntüle 88818
upper geçmiş olsun ya :(Dün çok küfür ettim hakeme çok iki tane temiz golü iptal etti Ekli dosyayı görüntüle 88818
bir an 10 bin bastin sandim ?10 bin lirayı 7 orana atacağına 7 lirayı 10 bin liraya atarım abi gelirse bizimdir gelmemişse hiç bizim olmamıştır. Ekli dosyayı görüntüle 88836
gelirse kac para dagitilcak :)10 bin lirayı 7 orana atacağına 7 lirayı 10 bin liraya atarım abi gelirse bizimdir gelmemişse hiç bizim olmamıştır. Ekli dosyayı görüntüle 88836
Beş bin dağıtırız planını sonra yaparız.gelirse kac para dagitilcak :)
upper upperrrrr bol şans gene deniyorsun birşeyler10 bin lirayı 7 orana atacağına 7 lirayı 10 bin orana atarım abi gelirse bizimdir gelmemişse hiç bizim olmamıştır. Ekli dosyayı görüntüle 88836
Neden olmasın olur mu olurupper upperrrrr bol şans gene deniyorsun birşeyler