- 6 Kas 2018
- 10,087
- 7,085
Trabzon ligde kısır ama üst olur gibi bu kez sanki kırmızıya bakıyor kuponEkli dosyayı görüntüle 88540
Gelir mi sizce . .
Trabzon ligde kısır ama üst olur gibi bu kez sanki kırmızıya bakıyor kuponEkli dosyayı görüntüle 88540
Gelir mi sizce . .
Bir yesin iki atsın işteTrabzon ligde kısır ama üst olur gibi bu kez sanki kırmızıya bakıyor kupon
upperbank is basinda gene :)geldi upper teşekkür ederim .
kart , penaltı , kriket mriket akıyor :)upperbank is basinda gene :)
nedense bana en rahat kart bahsi gelecek gibi geliyorBir yesin iki atsın işte
Zaten ben bu kadar düşük oranda kırmızı kart oranı görmedimnedense bana en rahat kart bahsi gelecek gibi geliyor
Bu arada kriket sonuçlandı sabah wonlamis bir maç 6 gün bile sürebiliyormuskart , penaltı , kriket mriket akıyor :)
aynen normalde en düşük 3 veya üzeri açılıyor almanyada falan daha yüksek oluyorZaten ben bu kadar düşük oranda kırmızı kart oranı görmedim
Ben de görür görmez yapistrdm zaten açık konuşayım bu korner gelirse kupon güçleniraynen normalde en düşük 3 veya üzeri açılıyor almanyada falan daha yüksek oluyor
aynen . Kart bahsi sık alıyorsan Fransa Lig 1 den şaşma 4 maç varsa 3 ünde çıkıyorBen de görür görmez yapistrdm zaten açık konuşayım bu korner gelirse kupon güçlenir
Bakalım nolacak başladı 4 maçlarıaynen . Kart bahsi sık alıyorsan Fransa Lig 1 den şaşma 4 maç varsa 3 ünde çıkıyor
haydi bol sanslar bakalim .Bakalım nolacak başladı 4 maçları
bizimkiler geç geliyor : )daha korner gol yok .
20 dakika olcak kornerde yokBets10 üç gün önceden biliyor kadroları abi şikenin kralı var adamların as forvetleri yok savunma ağırlıklı dizilmişler Ekli dosyayı görüntüle 88551
Gol çıkarsa iyi