- 9 Nis 2019
- 1,636
- 235
sen onyargiyla yaklastin bana reisO zaman kişiler karıştı, ama bu yazdıklarından sonra kimsenin yardım edeceğini düşünmüyorum açıkcası öğrenci yerini bilmeli, en azından ben biliyordum
sen onyargiyla yaklastin bana reisO zaman kişiler karıştı, ama bu yazdıklarından sonra kimsenin yardım edeceğini düşünmüyorum açıkcası öğrenci yerini bilmeli, en azından ben biliyordum
NevşehirMadem edebiyat okuyon sende doktursene surda hünerlerini :) hangi il
haklisin ama gidipte afaki rakam olarak yardimistemiyorum ki cuzzi bir yardim yeterliBu tur konular akraba +10 yillik arkadas harici bahsedildigi takdirde her turlu yoruma acik ve samimiyetsiz gelebilir herkese. Ve sonucta alamassin zaten yazdiklarinin dogru olup olmadigini kimse bilemez ki olsada herkes kendi hayat mucehadelesinde , bende aileden ayri yasiyorum baba parasi yiyoruz 12 seneden beri kumar oynarim butun parayi kaybettim yeri geldi 2 gun ketcap mayonez kalmis sadece onlari yedim sekerim dusmesin diye ve su ictim musluktan ama en yakin arkadasimdan bile borc para istemedim,marifet diye anlatmiyorum bunlari ornek sadece kendimden. yaptigin eylemin sonuclarina katlanmassan ogrenemessin yabancilardan medet umulmaz heleki soz konusu maddi seylerse.
Her ne kadar dusunceni belirtmis olsan bile onyargilisinBu konuyu açmak şahsımda yurt falan f tipi cezaevi gibi evimde zevki sefami sürerim paralari bahse yatiririm ama yardıma ihtiyacım var diyen rahat ve bi o kadar da geniş okumak falan umurunda olmayan birisini sezinliyorum. Kimse kusura bakmasın ama bu konuları açarak gerçekten yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarımıza da bu şekilde bakmamıza sebebiyet veriyorsunuz.
Forum yönetiminden ricam konunun kapatılmasıdir. @umut98 @Razor