dostum darılma gucenme bana ama pek inanmadım sana bilgin olsn
vay be3.sınıf edebiyat :)
yok be abi niye dariliyim gercekler bunlardostum darılma gucenme bana ama pek inanmadım sana bilgin olsn
ogrencilik yillari4 sene kabus gbiydi evkmiz ama arkadaslikalar ozleniyor
Azmi elektirigi terse cevirdik
+1dostum darılma gucenme bana ama pek inanmadım sana bilgin olsn
saygi duyarim
o kadar cektim diye artislik yapmarimda 1000 tl gibi zarar varrdi mayista sezon bitmeden zarari kurtardim demistim nesi artislik anlamadimKardeş sen geçenlerde artislik yapıyordun şu kadar çektim bu kadar çektim siteden diye yanlış hatırlamıyorsam, nickleri unutmam da kolay kolay, şimdi niye yardım istiyorsun zaten deli gibi para çekiyormusun hem kumar oyna hem ayrı eve çık hem iş beğenme hemde yardım iste, enterasan kafalar
O zaman kişiler karıştı, ama bu yazdıklarından sonra kimsenin yardım edeceğini düşünmüyorum açıkcası öğrenci yerini bilmeli, en azından ben biliyordumo kadar cektim diye artislik yapmarimda 1000 tl gibi zarar varrdi mayista sezon bitmeden zarari kurtardim demistim nesi artislik anlamadim
3 aydir is bulamadim buzdolabi bombos dedigin gibi 5 10 tl bile degerli@housewfe hocam yanlış anlama burda senin gibi bi dünya öğrenci var. Senin cekimlerini biliyorum kumar senin icin lukstende öte olmalı 5 10 tl burada yaptığın kupon parası bile ogrenci icin cok değerlidir önce çözümünü kendinde ara bence baktın yine rayına sokamıyorsun o zaman seve seve yardım edilir