Sanki tuttur cebinden mi veriyor parayı ki vermesin Mahalledeki bayiiden bi farkı yok
Şu yazilanlari okuduğunuz gibi anlayabilsebiz keşke cebinden falan mı veriyor dedik. Nesine, bilyoner vermiyordu ama.
Sanki tuttur cebinden mi veriyor parayı ki vermesin Mahalledeki bayiiden bi farkı yok
Kaynak var mı oranların yükseleceğine dair. Olmaz O dediğiniz kandırmayın fenerbahçelileri :)Hala oranlar az yok oranlarda değişim görmedim diyenler var açın bi youtube izleyin video izleyin bilgi edinin arkadaşlar butun yorumcular zaten dıyor yeni sistem yeni sistemde açıklar hatalar olabılır bunlar duzelıcek bunlar duzeldıkce oranlarda yukselıcek sizi tatmin eder mi etmez mi bilmem ama yükselme olucak daha yükselme olmadı şuan
can tongo misli ve fanatik ortak yayınında yazıp çizdi olacakları oranında ilk başta yukselemeyecegını ılerleyen surelerde 1.50 ise 1.60 1.65 cıkıcak ama bunlar bizi tabiki tatmin eder mi etmez mi kişiye kişilere bağlı benim ilgimi çektiler oynar mıyım denerim şans vericem en azından :) fenerbahçeliler kendinizi kandırmayın o 1.80 gelmeyecek :)Kaynak var mı oranların yükseleceğine dair. Olmaz O dediğiniz kandırmayın fenerbahçelileri :)
@maxaljin bunlar deli deli oranlar açmış kaçırma bak .)
Ekli dosyayı görüntüle 26256
Ekli dosyayı görüntüle 26257
onu gormedımCiftesanslisi var mi bunun 1 ve alt degilde 1x ve alt
Lille normal oranı neonu gormedım
normal oran 1.95 ben lille ın 1-0 veya 2-0 alacagını düşünüyorum ki bence 3.5 alt ve lille kazanır oranı 2,60 kusur felan en bankolardan st ettiene defans yapan bır takım gol alanında hıcbır zaman etkılı olmadılarLille normal oranı ne