M
maxaljin
Misafir
Allah'ım inanamıyorum. Oyum malum şahsa bir daha ki seçimde.
evet oranlar artacak bu arada bu oranlar artmıs olan oranlar değil bır kaç ay ıcınde daha da zevk alıcaz açıklamalara göre yapılan sistemin ilk önce oturmasını bekliyorlarEklenen liglere kupalara bak arkadaş;
USL - Çekya Kupası - Kanada - Yeni Zellanda -Brezilya B - Güney Afrika - Tunus - Hentbol - Tenis (feci seçenekler var).
Daha da aşırı cazip bonus olmadıkça yasaldan şaşılmaz.
Bu ne la ev 1.5 üst atar oranı 1.50 ev kazanır maç 1.5 üst olur 5.00 oran aynı maça mı ait bu fotoğraflarAllah'ım inanamıyorum. Oyum malum şahsa bir daha ki seçimde.
Ekli dosyayı görüntüle 26251 Ekli dosyayı görüntüle 26252
ironi mi yaptın dostum anlamadım ama adamlar cidden yukseltme yapmadı daha :)evet oranlar müthiş derecede yükselmiş . Yeni ligler eklenmiş beklediğimde süper olmus
Aynı maç ama oranlar ve seçenekler feci durumda. Ve ilk hafta inşallah oynama yapmazlar. Bu hafta para haftası.Bu ne la ev 1.5 üst atar oranı 1.50 ev kazanır maç 1.5 üst olur 5.00 oran aynı maça mı ait bu fotoğraflar
Ben ilk acikdigindan beri ordan oynadım hiç senin dediğin gibi bir sıkıntı yasamadim. Saniyesin de hesabıma geçerdi para. Ödememe gibi bir luksleri zaten yok.Bu tuttur bir ara milletin parasını ödeyemiyordu, Bu tek maç falan onları aşar. Oynayacak olanlar nesineden falan oynasın bence.
Sanki tuttur cebinden mi veriyor parayı ki vermesin Mahalledeki bayiiden bi farkı yokBen ilk acikdigindan beri ordan oynadım hiç senin dediğin gibi bir sıkıntı yasamadim. Saniyesin de hesabıma geçerdi para. Ödememe gibi bir luksleri zaten yok.