Eski sustemde oran kac olurdu bi de onu hesaplarmisinuzYeni iddaa oranları: % 84.71
Ekli dosyayı görüntüle 26238
Tempobet: % 94.29
Ekli dosyayı görüntüle 26239
Betconstruct / Betasus % 92.28
Ekli dosyayı görüntüle 26240
Alt niye bu kadar farketmiş üst farketmezken allah allahYeni iddaa oranları: % 84.71
Ekli dosyayı görüntüle 26238
Tempobet: % 94.29
Ekli dosyayı görüntüle 26239
Betconstruct / Betasus % 92.28
Ekli dosyayı görüntüle 26240
Valla işte payoutlarını hesapladım ben. 1.72 falan geliyor ortalaması yeni iddaa abimizin oranları. )
Oha 29 oran nere 14 oran nere iki katından bile fazlaHani şu vergilerin kaçtığı avrupğa sitesinin bayern macına actığı oranlar bu
Ekli dosyayı görüntüle 26242
İddaa abimiz eski kafa devam, oran vermemiş bile. Hani tek maçtı?
Ekli dosyayı görüntüle 26243
Iddaa olan resimdekiler tersde ondan tempoda 1.80 olanin bizde 1.80 olma olasılığı yokAlt niye bu kadar farketmiş üst farketmezken allah allah
Bayadır oynamıyorum unutmuşum doğru hatırladım üst sağ taraftaydı hahahaIddaa olan resimdekiler tersde ondan tempoda 1.80 olanin bizde 1.80 olma olasılığı yok
Dede konu disi ama kac saattir sorunmu var forumda cok kasio ve giris problemi yasiyoruz arada wifi ile hic giremiyorum baska her siteyi acio kendi netimle girio sadeceValla işte payoutlarını hesapladım ben. 1.72 falan geliyor ortalaması yeni iddaa abimizin oranları. )
tutturda var şuan oranlaroranlara nereden bakıyorsunuz bende butun sıteler az sonra falan dıyor ayrıca cesıtlılık artsada oranlar gene sonuk kalıcaktır tahmınımce
Vergi veriyor diyenler tempobetin vergi vermediğini mi düşünüyor İngiltere de tr sitesi için konuşmuyorum.