- 12 May 2019
- 2,417
- 1,892
şey gibi hissettim hanımefendiler memesinin üzerine isim yazar paylaşır ya onun gibi sevinsem mi üzülsem miÜşenmemiş yazmış birde afiyet olsun dostumm
şey gibi hissettim hanımefendiler memesinin üzerine isim yazar paylaşır ya onun gibi sevinsem mi üzülsem miÜşenmemiş yazmış birde afiyet olsun dostumm
Şimdi totem zamanı hadi yerleştirin gelsin totem yapalım @tiyes2242Üşenmemiş yazmış birde afiyet olsun dostumm
Ya yok yazmamdaki amaç 1) kumara atıcaksın sanmayın diye 2) mutlu olduğumdanşey gibi hissettim hanımefendiler memesinin üzerine isim yazar paylaşır ya onun gibi sevinsem mi üzülsem mi
Sözün senettir dostum ayrıca parayı ben attıktan sonra para senin istersen çöpe at :)Ya yok yazmamdaki amaç 1) kumara atıcaksın sanmayın diye 2) mutlu olduğumdan
Hadi takipteyimBülten çok kısıtlı maçı izledim biraz saha leş gibi ama oyuncular çok hızlı küsüratı attık şöyle dursun
Geri almak için mi attık toprağım al 50 ye 50 işine bak önce sen kâra geç dağıtmayı sonra düşün@barish @tiyes2242 la ben diğer etkinlikten 50 tl kazanmışım amk bildirim gelmedi sizden bira parası aldım isterseniz gönderin papara noları vereyim geri paranızı veya 50ye50 alıp rolling yapıp foruma dağıtayım
dağıt hocam problem değil :)@barish @tiyes2242 la ben diğer etkinlikten 50 tl kazanmışım amk bildirim gelmedi sizden bira parası aldım isterseniz gönderin papara noları vereyim geri paranızı veya 50ye50 alıp rolling yapıp foruma dağıtayım
maçı izlemek için:Sportivo Italiano – Deportivo Merlo Maçını Canlı İzle | Retrobet TVBülten çok kısıtlı maçı izledim biraz saha leş gibi ama oyuncular çok hızlı küsüratı attık şöyle dursun
Tamam kafa güzelken @tiyes2242 le takılayım gece maçların hahahaaGeri almak için mi attık toprağım al 50 ye 50 işine bak önce sen kâra geç dağıtmayı sonra düşün
Takılın siz kaçtım benTamam kafa güzelken @tiyes2242 le takılayım gece maçların hahahaa
Allah rahatlık versin bebeğim @maxaljin bayıldı en son kafası güzeldi hahahahhaTakılın siz kaçtım ben
Ne içmişAllah rahatlık versin bebeğim @maxaljin bayıldı en son kafası güzeldi hahahahha
Bak aşağıda ne içtiğine sen karar ver hahahahahNe içmiş