- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
Biz yatalım diye yapıyorlar zaten bunu. O yüzden devre veya çeyrek bitmeden asla beyci altyapılarında oynama
skoru yanlıs gosterırsın anlarımda oranda yanlıs gerekırse bız maıl atıcaz betcoya bu gıdısleBetcoda hep yapılıyor bu ana avrat sovdugumçok oldu bu yüzden
1k yı bastık boktan yere kaybettık daha neresını oynıcaz ya adamların da canına mınnet@umut98 Mac 2-0 ken 1.5 ust acikti betco da 2 gundur . Arada gidip geliyor bence dikkatli oyna .
Mac 2-0 dk 30 2.5 ust mac basindaki oranla kalmis 2.20 :)@umut98 Mac 2-0 ken 1.5 ust acikti betco da 2 gundur . Arada gidip geliyor bence dikkatli oyna .
Kanka ciddiyim bak diyelim 6sayi göstermiyor üst oyna bi türlü kabul etmez alt oyna anında onaylıyor ben bunu çok yaşadımskoru yanlıs gosterırsın anlarımda oranda yanlıs gerekırse bız maıl atıcaz betcoya bu gıdısle
evet bılıyorum bende yasadım betconun genel sorunu ıste ama sıtede gerekenı yapmıyor para bıze kalsın ayagınaKanka ciddiyim bak diyelim 6sayi göstermiyor üst oyna bi türlü kabul etmez alt oyna anında onaylıyor ben bunu çok yaşadım
sen favorinin karşısına basmaya çalışsan hemen bu market askıda der ama böyle işte bu işlerevet bılıyorum bende yasadım betconun genel sorunu ıste ama sıtede gerekenı yapmıyor para bıze kalsın ayagına
Aynen oyle gıdıp 4 5 orana bassam hemen kılıtlerlersen favorinin karşısına basmaya çalışsan hemen bu market askıda der ama böyle işte bu işler
o değil 2 -0 dan maçı bıle uzattı adamlarsen favorinin karşısına basmaya çalışsan hemen bu market askıda der ama böyle işte bu işler
Tuh yattik kacirmisiz kanka tebrikler@FastGhost @berkayunal paparaları bi atıverin :)
Eyvallah dostum :)Tuh yattik kacirmisiz kanka tebrikler
Nedemek devamm boyle :)Eyvallah dostum :)