Hocam dedeye yazmıstım sabah halledelım dedı ama kaybettıysen yapıcak bısey yokAmk new york’u bomboş turnike kaçırdı 4/1 attı serbest atışlarda 0 ladık 300 rolling parasıda vardı 2 sayıyla kaçtı @umut98 kaybetmeden atacaktın paparayı yazık oldu
Hocam dedeye yazmıstım sabah halledelım dedı ama kaybettıysen yapıcak bısey yokAmk new york’u bomboş turnike kaçırdı 4/1 attı serbest atışlarda 0 ladık 300 rolling parasıda vardı 2 sayıyla kaçtı @umut98 kaybetmeden atacaktın paparayı yazık oldu
La umut nerdesin yattık laHocam dedeye yazmıstım sabah halledelım dedı ama kaybettıysen yapıcak bısey yok
Kusura bakmayın ayarlarız yineHocam dedeye yazmıstım sabah halledelım dedı ama kaybettıysen yapıcak bısey yok
Herşey bahıs değil arkadaşlar genç biriyim biizmde ıhtıyaclarımız karı kız olaylarımız olsun bırakında :)La umut nerdesin yattık la
Ne oldu la sızmışım@FastGhost sen barı yapma sinirliyim zaten
Hangi site buKuponda burda aldıgım saatde ev sahıbı 11 8 onde ama ben deplasmana 1.35 den aldım ne hıkmetse saka gıbı
Ekli dosyayı görüntüle 24106
Güzelce Öptüler bizi resmen oranda sahtecılık yaptı adamlar :)Ne oldu la sızmışım
ticket lı olanHangi site bu
Ticket da vip üyeyim yazarım birazdan sabah cevap verir mail atacam kullanıcı adın burdayliyle aynımı umut98Güzelce Öptüler bizi resmen oranda sahtecılık yaptı adamlar :)
ben x li sitede takip ettim maçı ev kazandı gösterdi bende de, ne gibi sorun çıktı bu maçtaKuponda burda aldıgım saatde ev sahıbı 11 8 onde ama ben deplasmana 1.35 den aldım ne hıkmetse saka gıbı
Ekli dosyayı görüntüle 24106
aynen ben yazdım altyapıya attılar vs felan sonuclanacakmıs felanda faso fiso ya uykum kaçtı sabah sabah 1 k para az da değil yaTicket da vip üyeyim yazarım birazdan sabah cevap verir mail atacam kullanıcı adın burdayliyle aynımı umut98
sorun evın kazanması değil hocam aldıgım anda maçta deplasman 8 5 önde idi ama x alryapılı sıteyı actım takıp ıcın maç 11 8 ev önde gosterıyordu sorun buben x li sitede takip ettim maçı ev kazandı gösterdi bende de, ne gibi sorun çıktı bu maçta
Çözeriz yarın öyle iş olmaz az para mıaynen ben yazdım altyapıya attılar vs felan sonuclanacakmıs felanda faso fiso ya uykum kaçtı sabah sabah 1 k para az da değil ya
hmm o zaman bilemiyorum, betcodan kaynaklı skor sorunudur klasik, x in daha yanıldıgını görmedim skorlarda ben 16.14 iken açtım yayınısorun evın kazanması değil hocam aldıgım anda maçta deplasman 8 5 önde idi ama x alryapılı sıteyı actım takıp ıcın maç 11 8 ev önde gosterıyordu sorun bu
yav normalde buraya atmaaycaktım genco bonusu kaldırınca bıde papara kesıntı odenıyor dıye attık parayı pişman oldum yemınle şevkim kırıldı hıcte ınanmıyorum bunlara altyapıya gıtmedı bıle belkı mesajÇözeriz yarın öyle iş olmaz az para mı
işte sorun orda ben aldım hemen maç kıtlendı baktım bende dırek oraya 11 8 yazıyordu Allah Allah acaba yanlıslık mı var dedım ebtcoda 1 dakıka sonra aynı skoru gırdı bahsı acarak kı bunu kanıtlayacak bıseyde yok anlık olan bır olay kafayı yıcemhmm o zaman bilemiyorum, betcodan kaynaklı skor sorunudur klasik, x in daha yanıldıgını görmedim skorlarda ben 16.14 iken açtım yayını
ek olarak hocam skor yanlıs dıyelım oranı nasıl basardılar bu betcolar bayadır kasma yanlıs bılgı verıyordu oranı nasıl oyle aldırdı hala anlamıyorumhmm o zaman bilemiyorum, betcodan kaynaklı skor sorunudur klasik, x in daha yanıldıgını görmedim skorlarda ben 16.14 iken açtım yayını