- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Amoik Kucucuk adamdan kacıp kendini zencilerin arasında bulacakmıssın resmen de olmamıs :)Abi ya pavyonlara koşacaktım ya bentderesine doğru. Bentderesi pezevenklerin mekan, pavyon daha sıcak geldi o an.
Amoik Kucucuk adamdan kacıp kendini zencilerin arasında bulacakmıssın resmen de olmamıs :)Abi ya pavyonlara koşacaktım ya bentderesine doğru. Bentderesi pezevenklerin mekan, pavyon daha sıcak geldi o an.
Haykırdım. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:Biz verdigimizi degil vermediklerimizi konusuyoruz cok yanlis anladin hacım
Bana verdigin 300 tl yi konuya dalıp söyleme lutfen konuya dalınca malum insan susmuyor :)
Biz verdigimizi degil vermediklerimizi konusuyoruz cok yanlis anladin hacım
Sag el sol ele senin verdigin paranın amk dedi resmen o nasıl bi cevap :)Kaç 300 :) pardon :)
Adamın babasımıyız amkLan o konu gitti la gitti biz Baska yere vardık amk en yakın metroya bin yanımıza gel sabah sabah alkol mu aldın sen :)
Ooo en sevdiğim dolandırıcılıkOoo seni de aramış anlaşıldı. Özelden yandım bittim sabaha 2k lazım dedi. İyi dedim 100'de bende var aynı kupona atalım. Gece saat 12'de cepbank salladı bu bana 200 TL. Koştur koştur aldım yatırdım oynadım vs. Msl ve Usl maçları. Usl'ye limit koyuyor betcolar bilmeyen yoktur. 300 basamadık, 204 civarı bastırıyordu gittim 200 bastım kasada 100 kaldı. Neyse dakika 10 civarı yazdım buna. Böyle böyle, sen bu kuponu sahipleniyor musun yoksa yarı yarıya mı paylaşalım diye.İlk yarıların bitmesine dakikalar kala cevap yazdı. Yalan ettin bizi iyisin yine diye. Maçların hiç birisinde gol yok bu arada. Öyle yazınca dedim olur mu öyle şey, yarısı senden yarısı benden. Ya öyle mi dedi. Neyse, kuponda bu arada gitti tek golden yattı olacak ya. Ardından hesapta 100 kaldı ya, dedim buna yarın sana atayım. Yok dedi hesap şifreni ver girip rulet atacağım. Kesinlikle vermem dedim. Ardından foruma bi' baktım konu açmış, beni dolandırdı diye. Başımın gözümün sadakası olsun dedim gönderdim. Bende o an para yoktu Dede gönderdi sonra onunla hesaplaştım ben.
Mevzu bu.
500 ne amk eski takıldığım forumdan arkadaş 2k borc gönderiyordu geri veriyorduk bizde atıyorduk çocuğun numarasını kaybettimLan millet 200 - 300 - 500 diyor :) simdi 50 tl istesem bulamam :) millet nasil yapiyor bu işi mk
Bende onu dusunuyom simdi yapsam diom ceptekinden olurum korkusu varLan millet 200 - 300 - 500 diyor :) simdi 50 tl istesem bulamam :) millet nasil yapiyor bu işi mk
Su forumda 2k sı olan kac kisi var?500 ne amk eski takıldığım forumdan arkadaş 2k borc gönderiyordu geri veriyorduk bizde atıyorduk çocuğun numarasını kaybettim
Bazı arkadaşlara da 200'ü almadım vs. demiş. Adamda karakter fazlalığı var. Akıyor vücuttan bardak misali. :)Ooo en sevdiğim dolandırıcılık
Ben demedim sen dedin :) Aaa ne kaa ayıp.Sag el sol ele senin verdigin paranın amk dedi resmen o nasıl bi cevap :)
Bi @emana22 abimiz vardi , ondan da isteyemiyoruz :) batmış adam .Bende onu dusunuyom simdi yapsam diom ceptekinden olurum korkusu var
****** et 500 göndermekten kurtulduk 500e avcılara mangalbaşına giderim sahile rakı yaparım eti atarım misssskimliğini vereydi sana üzerine alsaydın nolack
Hangi para biriminde?Su forumda 2k sı olan kac kisi var?
Suan da kimsedr 50 tl gondercek kasa oldugunu dusunmuyorum oyle bi kasası olan varsa göndersin cabuk amk :)Lan millet 200 - 300 - 500 diyor :) simdi 50 tl istesem bulamam :) millet nasil yapiyor bu işi mk
Abi 100 bul sen fifti fifti :) geri odemesi 1 ay sonra olursa iyi olur .Suan da kimsedr 50 tl gondercek kasa oldugunu dusunmuyorum oyle bi kasası olan varsa göndersin cabuk amk :)
Endonezya rupisi cinsinden demek istediHangi para biriminde?
Bu forumda kimse kimseye 2 k para vermez ben eski arkadaşımdan bahsediyorum forumdanSu forumda 2k sı olan kac kisi var?