M
maxaljin
Misafir
Bir süre önce de 200 beni çarptı. Adama kendi hesabımın şifresini vermedim diye hırsız ilan etti. :LOL:O 700 ü yer 1 2 güne bana yazmaya başlar 50tl göndersene başkan @emana22 :d
Bir süre önce de 200 beni çarptı. Adama kendi hesabımın şifresini vermedim diye hırsız ilan etti. :LOL:O 700 ü yer 1 2 güne bana yazmaya başlar 50tl göndersene başkan @emana22 :d
Denize dusen yılana degil sarhosa sarılır ıs amk en son sarhosa Bi defa isim dustu amk daha da Hic isim dusmedi dusmesinde yas 16 falan fenerbahce-partizan macına gittik kuzenle staddan cıktık saat gece 1 eminonunr vapurla geciyoruz amk otobus yok taksiye binelim cepte para yok sarhosun biri oturdu yanımıza vapurda öyle muhabbet sohbet adam zil zurna cebinden cuzdanı cıkardı 8 tsne kombine kart var adam dedi otobus yok nasıl gideceksiniz bilmiyoruz dedik neyse sofpr geliyor ben bırakayım sizi dedi el mahkum *** gardiyan bindik adresi söyledik gidene kadar artık bizi nerede siker hangi calılıga atar diye diye sultangazide evin kapısına geldik Allah razı olsun sarhos marhostu ama bıraktı bizi sag saglim :)Gecen mroyunda freespinden 700tl yaptim benden de para istedi cekim icin . Yalan mi dogru mu Allah bilir o muhabbet. benden bulamadi sarhoşa sarmış
Benden alır tatar kol saatiDenize dusen yılana degil sarhosa sarılır ıs amk en son sarhosa Bi defa isim dustu amk daha da Hic isim dusmedi dusmesinde yas 16 falan fenerbahce-partizan macına gittik kuzenle staddan cıktık saat gece 1 eminonunr vapurla geciyoruz amk otobus yok taksiye binelim cepte para yok sarhosun biri oturdu yanımıza vapurda öyle muhabbet sohbet adam zil zurna cebinden cuzdanı cıkardı 8 tsne kombine kart var adam dedi otobus yok nasıl gideceksiniz bilmiyoruz dedik neyse sofpr geliyor ben bırakayım sizi dedi el mahkum *** gardiyan bindik adresi söyledik gidene kadar artık bizi nerede siker hangi calılıga atar diye diye sultangazide evin kapısına geldik Allah razı olsun sarhos marhostu ama bıraktı bizi sag saglim :)
Adam da Bayrampaşada oturuyormuş alayınız sarhos amk :)Benden alır tatar kol saati
Kim lanAdam da Bayrampaşada oturuyormuş alayınız sarhos amk :)
O mevzu ne tam anlatsanaBir süre önce de 200 beni çarptı. Adama kendi hesabımın şifresini vermedim diye hırsız ilan etti. :LOL:
Ankara'da gece saat 01:30, yaş 15. Turnuvadan çıkmışım maç 8 saat sürmüş kafa trilyon. Ulus, Atatürk heykelinin altında cadde duraklarının olduğu yer durağa geçtim. Karambole ne gelirse binip Aydınlık kavşağında inip iki saat eve yürüyeceğim. Neyse durağa geçtim ayyaşın birisi geldi dondurma yalamak ister misin dedi. Sağol abi hava soğuk dedim. Rahat 10 dakika sonra jeton yerine oturdu döndüm adam sg diye bağırıp pavyonların mekana doğru koşmaya başlamıştım. :)Denize dusen yılana degil sarhosa sarılır ıs amk en son sarhosa Bi defa isim dustu amk daha da Hic isim dusmedi dusmesinde yas 16 falan fenerbahce-partizan macına gittik kuzenle staddan cıktık saat gece 1 eminonunr vapurla geciyoruz amk otobus yok taksiye binelim cepte para yok sarhosun biri oturdu yanımıza vapurda öyle muhabbet sohbet adam zil zurna cebinden cuzdanı cıkardı 8 tsne kombine kart var adam dedi otobus yok nasıl gideceksiniz bilmiyoruz dedik neyse sofpr geliyor ben bırakayım sizi dedi el mahkum *** gardiyan bindik adresi söyledik gidene kadar artık bizi nerede siker hangi calılıga atar diye diye sultangazide evin kapısına geldik Allah razı olsun sarhos marhostu ama bıraktı bizi sag saglim :)
Denize dusen yılana degil sarhosa sarılır ıs amk en son sarhosa Bi defa isim dustu amk daha da Hic isim dusmedi dusmesinde yas 16 falan fenerbahce-partizan macına gittik kuzenle staddan cıktık saat gece 1 eminonunr vapurla geciyoruz amk otobus yok taksiye binelim cepte para yok sarhosun biri oturdu yanımıza vapurda öyle muhabbet sohbet adam zil zurna cebinden cuzdanı cıkardı 8 tsne kombine kart var adam dedi otobus yok nasıl gideceksiniz bilmiyoruz dedik neyse sofpr geliyor ben bırakayım sizi dedi el mahkum *** gardiyan bindik adresi söyledik gidene kadar artık bizi nerede siker hangi calılıga atar diye diye sultangazide evin kapısına geldik Allah razı olsun sarhos marhostu ama bıraktı bizi sag saglim :)
Kral adamdı@LeadeRJacK Felicilianolopez amk kim kim diyorsun
Yapragım burda talk show gibi anılarımı anlatıyorum Bi takip et sokacam tatarına beynin sulanmıs :)Kim lan
Pavyonların oldugu yere kosman da adama ins is koyuyorsun gibi gelmemis tir :)Ankara'da gece saat 01:30, yaş 15. Turnuvadan çıkmışım maç 8 saat sürmüş kafa trilyon. Ulus, Atatürk heykelinin altında cadde duraklarının olduğu yer durağa geçtim. Karambole ne gelirse binip Aydınlık kavşağında inip iki saat eve yürüyeceğim. Neyse durağa geçtim ayyaşın birisi geldi dondurma yalamak ister misin dedi. Sağol abi hava soğuk dedim. Rahat 10 dakika sonra jeton yerine oturdu döndüm adam sg diye bağırıp pavyonların mekana doğru koşmaya başlamıştım. :)
Nesi kral adamdı amk @Insomnia a sor kız arkadaşımla gezicem para lazım sinemaya gidicem para lazımKral adamdı
Adamın babasıyız sanki amk arabasına benzin de alalımPavyonların oldugu yere kosman da adama ins is koyuyorsun gibi gelmemis tir :)
Bana verdigin 300 tl yi konuya dalıp söyleme lutfen konuya dalınca malum insan susmuyor :)Sağ elin verdiğini sol el bilmez, bu kadar konusacaksaniz vermeyin, Demogoji yapıyorsunuz.
kimliğini vereydi sana üzerine alsaydın nolackAdamın babasıyız sanki amk arabasına benzin de alalım
Ooo seni de aramış anlaşıldı. Özelden yandım bittim sabaha 2k lazım dedi. İyi dedim 100'de bende var aynı kupona atalım. Gece saat 12'de cepbank salladı bu bana 200 TL. Koştur koştur aldım yatırdım oynadım vs. Msl ve Usl maçları. Usl'ye limit koyuyor betcolar bilmeyen yoktur. 300 basamadık, 204 civarı bastırıyordu gittim 200 bastım kasada 100 kaldı. Neyse dakika 10 civarı yazdım buna. Böyle böyle, sen bu kuponu sahipleniyor musun yoksa yarı yarıya mı paylaşalım diye.İlk yarıların bitmesine dakikalar kala cevap yazdı. Yalan ettin bizi iyisin yine diye. Maçların hiç birisinde gol yok bu arada. Öyle yazınca dedim olur mu öyle şey, yarısı senden yarısı benden. Ya öyle mi dedi. Neyse, kuponda bu arada gitti tek golden yattı olacak ya. Ardından hesapta 100 kaldı ya, dedim buna yarın sana atayım. Yok dedi hesap şifreni ver girip rulet atacağım. Kesinlikle vermem dedim. Ardından foruma bi' baktım konu açmış, beni dolandırdı diye. Başımın gözümün sadakası olsun dedim gönderdim. Bende o an para yoktu Dede gönderdi sonra onunla hesaplaştım ben.O mevzu ne tam anlatsana
Lan o konu gitti la gitti biz Baska yere vardık amk en yakın metroya bin yanımıza gel sabah sabah alkol mu aldın sen :)Adamın babasıyız sanki amk arabasına benzin de alalım
Abi ya pavyonlara koşacaktım ya bentderesine doğru. Bentderesi pezevenklerin mekan, pavyon daha sıcak geldi o an.Pavyonların oldugu yere kosman da adama ins is koyuyorsun gibi gelmemis tir :)
Biz verdigimizi degil vermediklerimizi konusuyoruz cok yanlis anladin hacımSağ elin verdiğini sol el bilmez, bu kadar konusacaksaniz vermeyin, Demogoji yapıyorsunuz.