saat akşam 10 da cekılıyor zaten dostumAbi bitti sayılır biletler yarın akşam üstü olsa olmaz mı yaaa yarın hep işte oluyoruz 8 8 gece yarın öğlen çekilse kıyak olmaz mı
Kral okuyorum ben fazla etkinle takilmadim ilk oluyo ondan kusura bakmaNakit odul yazanlar nakit direk cekim verebilirsin . Detayli yazi mevcut ah keske biraz okusaniz
Kontrol aşaması 3 saatten fazla sürüyor + suan devam ed3n bi rolling var . Bu gece yapılması imkansiz . Yarin olacak sabırlı olun beyler. :)Gece 23.30 da olsa sürpriz bekliyorum
Hocam biraz yavaş söyleyelim not alamadık. 1 büyük 1 orta sonra ne demiştiniz? :LOL: :LOL: :LOL:10 biletime 1 büyük 1 orta 1 küçük ödül bekliyorum :ROFLMAO:
Sütlü köpüklü de olsun mu abicim :)10 biletime 1 büyük 1 orta 1 küçük ödül bekliyorum :ROFLMAO:
1 de ufak. Bilen bilir tek biletle orta boy ödül, 7-8 biletle büyük ödül almışligim var. Şimdi 10 biletim var korkun benden :ROFLMAO: :ROFLMAO: yalnız lutonbaskaninin bileti varsa tek rakibim oHocam biraz yavaş söyleyelim not alamadık. 1 büyük 1 orta sonra ne demiştiniz? :LOL: :LOL: :LOL:
Yok kardeşim sağolasın gelsin de ben ismarlarim size:ROFLMAO:Sütlü köpüklü de olsun mu abicim :)
@lutonbaskanı 100'lükleri kapatmış diyoolllay ama bilemiyoruz yani. :LOL:1 de ufak. Bilen bilir tek biletle orta boy ödül, 7-8 biletle büyük ödül almışligim var. Şimdi 10 biletim var korkun benden :ROFLMAO: :ROFLMAO: yalnız lutonbaskaninin bileti varsa tek rakibim o