Sen umut ve emrah bu 3 den birisinde ödül Çıksında jeton numaramı atayımOoo o zaman korkum kalmadı başkan kesin bende :ROFLMAO:
:ROFLMAO: çıksın da hallederizSen umut ve emrah bu 3 den birisinde ödül Çıksında jeton numaramı atayım
Vay vay bizi rakip bile görmüyorlar ayıp be :) :LOL::ROFLMAO: çıksın da hallederiz
4 biletle buyuk odul bana cikarsa bende atarim ne demek ;)Sen umut ve emrah bu 3 den birisinde ödül Çıksında jeton numaramı atayım
Lobidir o lobi :ROFLMAO:Dıj güçler başkanı devreden çıkartmışlar. :LOL:
Kardesim siz zaten favorisiniz biz sürpriz atları konuşuyoruz :ROFLMAO:Vay vay bizi rakip bile görmüyorlar ayıp be :) :LOL:
Kardesim siz zaten favorisiniz biz sürpriz atları konuşuyoruz :ROFLMAO:
Aaa normalde 50ye tamamlardin kardeşim sen o zaman hiç Şansın yok :ROFLMAO:Aynı bilet sayısına sahibiz , ben favoriysem sen de favorisin
Bela site ya hic bulaşmak istemedim ne attıysam su gibi cekti içine daha girmedim. :pAaa normalde 50ye tamamlardin kardeşim sen o zaman hiç Şansın yok :ROFLMAO:
Büyülü o site bi kere çekim yaptım onu da kurtardigimi kurtarıym diye :ROFLMAO:Bela site ya hic bulaşmak istemedim ne attıysam su gibi cekti içine daha girmedim. :p
40 bılet oldu yada ona yakın bısey ıste 2 k yatırdıysak 1k gerı alamadıkBüyülü o site bi kere çekim yaptım onu da kurtardigimi kurtarıym diye :ROFLMAO:
Ben o siteden 20 free spinden 200 cektim 5 dakikada yattiBüyülü o site bi kere çekim yaptım onu da kurtardigimi kurtarıym diye :ROFLMAO:
Yatmasinda problem yok kardeşim. Yatiriyorlar zaten ama biz kazanamiyoruz o sitede :ROFLMAO:Ben o siteden 20 free spinden 200 cektim 5 dakikada yatti
Size sanssiz gelmis beylerYatmasinda problem yok kardeşim. Yatiriyorlar zaten ama biz kazanamiyoruz o sitede :ROFLMAO:
Benim 1 biletim senin 5 biletin değerinde :ROFLMAO: çok Relaxim çekiliş bende :ptoplam 42 bıletım oluyormus sımdı sız dusunun @taygunn