Afiyet olsun :)@Dede gel beraber olsun Dedem Ekli dosyayı görüntüle 32257
Bizde işte hanımın izin verdiği 1 m2 lik alanda takılıyoruz. Sigarada yasak aspiratör altı dısında:smoker:
Afiyet olsun :)@Dede gel beraber olsun Dedem Ekli dosyayı görüntüle 32257
Afiyet olsun :)
Bizde işte hanımın izin verdiği 1 m2 lik alanda takılıyoruz. Sigarada yasak aspiratör altı dısında:smoker:
Ekli dosyayı görüntüle 32263
Anlatılmazlar yaşanır :) dırdır nedir bilmezsin, bozuk plak nedir bilmezsin sonra vay efendim alkol kötü:):)Ne anlıyorsunuz o içkiden :)
Aynen dede bu namusuz insanlar içinde en gerçek mutlu eden o 2 3 saat olsa bile not hayatımda 2 defa içtim sağlığım elverişli olsaydı sürekli içerdimAnlatılmazlar yaşanır :) dırdır nedir bilmezsin, bozuk plak nedir bilmezsin sonra vay efendim alkol kötü:):)
Anlatılmazlar yaşanır :) dırdır nedir bilmezsin, bozuk plak nedir bilmezsin sonra vay efendim alkol kötü:):)
Yok sen genede içme bakma biz yine de keyfine içiyoruz. işin dalgası bahanesi o :)Aynen dede bu namusuz insanlar içinde en gerçek mutlu eden o 2 3 saat olsa bile not hayatımda 2 defa içtim sağlığım elverişli olsaydı sürekli içerdim
İçemiyorum zaten orda samimi düşüncemi yazdım ciddi söylüyorum okadar kötülüğü görünce insan hep üzülüyor artık hiç birşeyden tad almıyor sokakta yatan insanlar olsun hastalıktan acı çeken çocuklar olsun aç yatan çocuklar olsun savaşlar olsun savaslarda ölen mahsumlar olsun bide işin içine insanlığını kaybetmiş vahsetler olunca artık insan hep sıkılıyor acı çekiyor yediğinde bile tad almıyor yani demem şu ki keşke sprey şeklinde alkol olsaydı 30 dakikada bir sığıp 10dk olsa bu acıları unutturacak sprey olsa keşke olayı asla alkolü sevdiriyor şeklinde bakmayın inan edin sağlıkta en çok ben çektim ve ailem bundan çok net şekilde emin olun sağlık tabi en önemlisi ama anlatigim şeylerden bakarsanız olayı ne şekilde dediğimi anlar yani alkolü sevdirmedigimi anlar neyse çok konuştum kusura bakmayın iyi gecelerYok sen genede içme bakma biz yine de keyfine içiyoruz. işin dalgası bahanesi o :)
Küçükken annem yatılı kuran kursuna gönderirdi beni nakşilerin okuluna hep ondan oldu yoksa içmez mazbut vatandaş olurduk şaka değil ciddi. İslamdan soguttu ya adamlar o yasak bu yasak.Hayatımda hiç içmedim, zaten bı bu eksik bunuda yaparsam kicima tekmeyi yerim :) Kumardan vukuatim var zaten 8500 ceza sürekli hatırlatıyor :) aile de herkes çocuklarım dahil 5 vakit namazında bı ben hariç :)
İşin o boyutu var sorgulama boyutu var koskocaman evreni gezegeni yani biz içelim en iyisi dedeKüçükken annem yatılı kuran kursuna gönderirdi beni nakşilerin okuluna hep ondan oldu yoksa içmez mazbut vatandaş olurduk şaka değil ciddi. İslamdan soguttu ya adamlar o yasak bu yasak.
Küçükken annem yatılı kuran kursuna gönderirdi beni nakşilerin okuluna hep ondan oldu yoksa içmez mazbut vatandaş olurduk şaka değil ciddi. İslamdan soguttu ya adamlar o yasak bu yasak.
O evren konusuna girme çıkamassın :)İşin o boyutu var sorgulama boyutu var koskocaman evreni gezegeni yani biz içelim en iyisi dede
Çıkamadığımız konu keşke tek evren olsaO evren konusuna girme çıkamassın :)
Geldik yaşıyoruz ve gidecez. Para mı dert para kazanmak dünyanın en kolay işi para kazanmak önemli değil tutmak önemliÇıkamadığımız konu keşke tek evren olsa
Ustad acıklık getirdi ona sanatlı kalem ile. :)O evren konusuna girme çıkamassın :)
Geldik yaşıyoruz değil valla bence olay geldik güzel şeyler yapa bilmek için öyle geldik ye iç sıç değil bence para dert boşver biz geldik ise güzel şeyler yapmamız lazım bilim açısında olsun bu kötülükler içinde mahsum insanları hayvanları korumak olsun ne biliyim kanser hastalığı yüzünden acı çeken çocuğun acısını dindirecek kanseri yenecek buluşlar bulmamız lazım ne biliyim dünyayı kolarımız ile gözlerimiz ile dünyayı cennet yapa bilmek için geldik egolarımızı kibrimizi kıskançlığımızı yene bilmek için geldik güzel şiirler güzel sözler yazmak için geldik öyle geldik gidiyoruz değilGeldik yaşıyoruz ve gidecez. Para mı dert para kazanmak dünyanın en kolay işi para kazanmak önemli değil tutmak önemli
Hahahaha dede hollandadan bunlarımı izliyorsun allasen ateizmi yıkmaya çalışmayın, saygı duymaya çalışın. Eskiden duymazdım ama çok soru var cevaplanmayan, deistlik daha mantıklı tabii. Ateizmin yanındaUstad acıklık getirdi ona sanatlı kalem ile. :)
Dünya ilk insandan itibaren hiçbir zaman iyilikle dolu olmayacak. Bundan milyonlarca yıl sonra da olmayacakGeldik yaşıyoruz değil valla bence olay geldik güzel şeyler yapa bilmek için öyle geldik ye iç sıç değil bence para dert boşver biz geldik ise güzel şeyler yapmamız lazım bilim açısında olsun bu kötülükler içinde mahsum insanları hayvanları korumak olsun ne biliyim kanser hastalığı yüzünden acı çeken çocuğun acısını dindirecek kanseri yenecek buluşlar bulmanız lazım ne biliyim dünyayı kolarımız ile gözlerimiz ile dünyayı cennet yapa bilmek için geldi egolarımızı kibrimizi kıskançlığımızı yene bilmek için geldi güzel şiirler güzel sözler yazmak için geldik öyle geldik gidiyoruz değil
Deyyus musun yohsam sen :)Hahahaha dede hollandadan bunlarımı izliyorsun allasen ateizmi yıkmaya çalışmayın, saygı duymaya çalışın. Eskiden duymazdım ama çok soru var cevaplanmayan, deistlik daha mantıklı tabii. Ateizmin yanında