Ruyamiza girmesin :)
Ah ulan :)
Gece 02:00'kadar beğenen arkadaşlara yarın sadece size özel 1.000 tl dede rollingine katılma hakkı. :jadu:
Yav alemsin dede
Gece 02:00'kadar beğenen arkadaşlara yarın sadece size özel 1.000 tl dede rollingine katılma hakkı.
Kralsın dede
Gece 02:00'kadar beğenen arkadaşlara yarın sadece size özel 1.000 tl dede rollingine katılma hakkı.
Dede the best
Cengiz Kurtoğlu dinlemeyen ergenlikten cikamazdi :)Eskiden 3 tane say desen Cengiz Kurdoğlu, Zeki Müren, Bülent Ersoy dinlerdim.
Haklısın bende rüyama girmesini istemem ama ses başkan yok işte napalım ..:)
E napalım yani ben söylesem abi sen cennete git ben ceheneme dünden razıyım dersin. :)Yav alemsin dede
teşekkürler dede (:
Kralsın
Olmuş o olmuş :)İşte özlenen pamuk şekeri gibi
@Dede
:)
Yok yok sevdiklerim olmadan cennet güzel değil sevdiklerim cehennemde ben cennete ..... Yapım o cenneti sevdiklerim ailem abilerim kardeşlerim not kolay kolay kimseyi sevmem öyle herkes değil buradanda kaç kişi var yani )E napalım yani ben söylesem abi sen cennete git ben ceheneme dünden razıyım dersin. :)
dede nabun dede bıtırdın bızı bıtırdın efkara mı gırelım ılla :)
Afiyet olsun@Dede gel beraber olsun Dedem Ekli dosyayı görüntüle 32257