Amorti bile etmedi desene , toplam yatırdığına göre
Ah güzel program da müsait değilim :(
Ekli dosyayı görüntüle 103520
10 çifte şans 512 lira
Bunu temsili attım yani 10 tane çifte yazarsak 512 liraya mal oluyor hangi maçlarda sürpriz çıkabilir @Gogo @buraksk Gaziantep maçı sürpriz olabilir mi ms2 ? Lestir sity formsuz yunaytida karşı latzio Roma derbisinden sonra asılır mı ? İnterin bir çok oyuncusu kendi milli takımlarından yorgun geldiler. Selta Vigo için bir çıkış maçı olabilir mi Sevilla ya karşı defans yapacaklarını düşünmüyorum gözüme tek banko gelen gassay bir şekilde ms1 olacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 103520
10 çifte şans 512 lira
Giresun Rize Karadeniz derbisi. Rizespor beraberliğe hayır diyeceğini sanmıyorum 1x mümkün. Sivas da aynı 1x kaybetmez. Adana Demirspor bana da kazanacak gibi geliyor vargas oynuyorsa ağır ms1. Kasımpaşa maçı hiç yorum yapamadim güzel etkili oynayan ve puan toplayamayan bir Göztepe bence ms2 direkt Altay Karagümrük maçı üst olacağı Garanti aslında. Sakat cezalı kontrolü yapıldıktan sonra bir tercih yapilabilir. Alanya kayseri. Kayseri buraya galibiyet için gitmiyor bunu herkes biliyor. Trabzonspor Fenerbahçe sakat cezalı durumuna göre bir tercih yapilabilir. Fenerbahçe nin galip geleceğini düşünüyorum. Ana etken hamsik olamayacak. Milli takımdan morelli gelen serdar Dursun.Ekli dosyayı görüntüle 103521
350 liraya kadar dusurcem kupon bedellerini taslagim bu
Eve geçeyim bi bakacağım kardeşim,,Bunu temsili attım yani 10 tane çifte yazarsak 512 liraya mal oluyor hangi maçlarda sürpriz çıkabilir @Gogo @buraksk Gaziantep maçı sürpriz olabilir mi ms2 ? Lestir sity formsuz yunaytida karşı latzio Roma derbisinden sonra asılır mı ? İnterin bir çok oyuncusu kendi milli takımlarından yorgun geldiler. Selta Vigo için bir çıkış maçı olabilir mi Sevilla ya karşı defans yapacaklarını düşünmüyorum gözüme tek banko gelen gassay bir şekilde ms1 olacaktır.
Gire
Giresun Rize Karadeniz derbisi. Rizespor beraberliğe hayır diyeceğini sanmıyorum 1x mümkün. Sivas da aynı 1x kaybetmez. Adana Demirspor bana da kazanacak gibi geliyor vargas oynuyorsa ağır ms1. Kasımpaşa maçı hiç yorum yapamadim güzel etkili oynayan ve puan toplayamayan bir Göztepe bence ms2 direkt Altay Karagümrük maçı üst olacağı Garanti aslında. Sakat cezalı kontrolü yapıldıktan sonra bir tercih yapilabilir. Alanya kayseri. Kayseri buraya galibiyet için gitmiyor bunu herkes biliyor. Trabzonspor Fenerbahçe sakat cezalı durumuna göre bir tercih yapilabilir. Fenerbahçe nin galip geleceğini düşünüyorum. Ana etken hamsik olamayacak. Milli takımdan morelli gelen serdar Dursun.
Burağım gayet güzel olmuş ama ben olsam Ts-Fener maçına 1-2 oynardım,, Tabi yazdığın gibi gelsin, 15 de 15 bulsun seni bu sefer:)
oynamadım hala kararsızım bazı maçlarda birde para bulursam yarına kadar bi seçeenek eleyip 3 tan yapabilirim 128 denBurağım gayet güzel olmuş ama ben olsam Ts-Fener maçına 1-2 oynardım,, Tabi yazdığın gibi gelsin, 15 de 15 bulsun seni bu sefer:)
Anladım kardeşim, ama genel olarak gerçekten beğendim kuponu,,oy
oynamadım hala kararsızım bazı maçlarda birde para bulursam yarına kadar bi seçeenek eleyip 3 tan yapabilirim 128 den
Ortalakşa yapalım diyorum ben adam başı 250 lira kadar harika bir kupon çıkartırız kafa kafaya verinceoy
oynamadım hala kararsızım bazı maçlarda birde para bulursam yarına kadar bi seçeenek eleyip 3 tan yapabilirim 128 den
kişisel algılama totoya ortak girmem ucunda buyuk para varOrtalakşa yapalım diyorum ben adam başı 250 lira kadar harika bir kupon çıkartırız kafa kafaya verince
Siz kasayı bana verin, paranız ve kazanabileceğiniz 15’in kasası bende kuruşuna kadar güvende :)kişisel algılama totoya ortak girmem ucunda buyuk para var
Dayi kasa sen ol ben kabulüm parayı alıp kaçarsan da bir kitap yazarım adını Gogo koyarım belki zararı çıkartır. Bir Gogo vardı deriz en fazla. Hem en ehtiyar sensin napcan o kadar parayı bu yaştan sonraSiz kasayı bana verin, paranız ve kazanabileceğiniz 15’in kasası bende kuruşuna kadar güvende :)
Eyvallah kardeşim:))))Dayi kasa sen ol ben kabulüm parayı alıp kaçarsan da bir kitap yazarım adını Gogo koyarım belki zararı çıkartır. Bir Gogo vardı deriz en fazla. Hem en ehtiyar sensin napcan o kadar parayı bu yaştan sonra
parayla yaşını bile küçültür bu arada benim niyetim oDayi kasa sen ol ben kabulüm parayı alıp kaçarsan da bir kitap yazarım adını Gogo koyarım belki zararı çıkartır. Bir Gogo vardı deriz en fazla. Hem en ehtiyar sensin napcan o kadar parayı bu yaştan sonra