- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
Bu maç evet 0 bitebilir,,Antalya adanademir. Maç sonu 0 kokuyor. Ama Antalya alacak gibi daha disiplinli bir takım
Bu maç evet 0 bitebilir,,Antalya adanademir. Maç sonu 0 kokuyor. Ama Antalya alacak gibi daha disiplinli bir takım
Skora oynuyor Fenerbahçe herkes farkında futbol olmadığinin sahadaFener kötü de oynasa alır,, bence fenerin oynadığı sistem yanlış, Fener kalabalık orta saha sistemi ile bence daha atak oynar,, Mevcut sistemi hücum futboluna dönük ama orta saha oyuncuları iyi değil,, Ama alır bir şekilde Fener,,
Çok güzel bu tutsa varya dünyaları verir kardeşim,,
En az 12 verir bu kuponÇok güzel bu tutsa varya dünyaları verir kardeşim,,
Galatasaray maçında bol yağmur bekliyorum bu da maçı oynanmaz hale getirecek büyük ihtimalle o yüzden maç sonucu 0 dedim. Rize de yağmur zamanı şu sıralar yanlış mıyımÇok güzel bu tutsa varya dünyaları verir kardeşim,,
Doğru söylüyorsun kardeşim:)Galatasaray maçında bol yağmur bekliyorum bu da maçı oynanmaz hale getirecek büyük ihtimalle o yüzden maç sonucu 0 dedim. Rize de yağmur zamanı şu sıralar yanlış mıyım
İlkini kapatmışsin
İyi gidiyor takipleyelim bunu
Belki bir k ödül alırız trilyon kazanirisn inşİyi gidiyor takipleyelim bunu
Oldukça güzel olmuş inşallah hepsi gelir kardeşim :)
İkisi devam ediyor
2k verirse sevinirim o derece gs de cevirirse cok düz bitmiş olacak maçlarBeş k verir mi