@barish o değilde 1 kupon daha var ben söyliyim de son 1 kupon hakkı var sports da 499 çıkıyor saydımMilwauke 29.5 aldım o rahat gelicek gibi gelirse bostondan emanetimi alır yatarım
Emin misin alıyım az sonra sen almıcaksan@barish o değilde 1 kupon daha var ben söyliyim de son 1 kupon hakkı var sports da 499 çıkıyor saydım
5mbl ik kurtar mıyor benım sen al istersen say baveden sonra 2 kere saydım 499 çıktıYa da şu 5 mblik kuponunun ekranını at oraya başkası oran denemesin sen yada ben alalm
Tamam ben hallediyim5mbl ik kurtar mıyor benım sen al istersen say baveden sonra 2 kere saydım 499 çıktı
Valla adamlr atıyor boston maçında savunma çok sert@barish milvaki maçını izliyorum gerçek maç budur ya :)
halelt bro bak bu ıyılıgımıde unutma :)Tamam ben hallediyim
Senin houstonla detroit kaldı sadece dimihalelt bro bak bu ıyılıgımıde unutma :)
yes mılvakı 13 sayı fark atar ilk peri houston alır milvaki çok kolay gelıcek gıbı bakalım houston da saktlık olmassa gelirSenin houstonla detroit kaldı sadece dimi
O alırsa canı sağolsun@barish emrah abi gelmeden seri hallet kokusunu alır birazdan bak soylıyım :)
şaka yapıyorum bende zaten değerlendirin de benım kupon gelır ve kımse almazsa affetmem :)O alırsa canı sağolsun
Laptopa geçince alıcam telden yatırılmıyoşaka yapıyorum bende zaten değerlendirin de benım kupon gelır ve kımse almazsa affetmem :)
İndiana yargı dağıtıyor
iyi kanka alınır boston a topraldılar ms alıcakalrdırBoston galibiyetine alıcam oranı iyi yakalarsam mil sonuçlanınca
şuan 3.5 handi yakalarsam bu handiden çok güzel oluriyi kanka alınır boston a topraldılar ms alıcakalrdır
bol şans sana milwaki efsane oynuyor gözlerim kamaşıyorşuan 3.5 handi yakalarsam bu handiden çok güzel olur