sana yaklasıyorum 10.08 oranKonuya yabancı kaldim beni gecen varmi :)
sana yaklasıyorum 10.08 oranKonuya yabancı kaldim beni gecen varmi :)
Hadi bakalim inş bu tipsterleri ezelim umut ayağını kaydıralim bunların :psana yaklasıyorum 10.08 oran
kaydıralım abi umarım gelir de kuponun gelmesı bıle bana rahtlık verıcek ıhtıyac vardıHadi bakalim inş bu tipsterleri ezelim umut ayağını kaydıralim bunların :p
Aynen şaka bir yana yüksek oran geldimi iyi oluyor birde ödül kaymak oluyorkaydıralım abi umarım gelir de kuponun gelmesı bıle bana rahtlık verıcek ıhtıyac vardı
aynen abi tutarsa 500 e yakın oluyor galıba ilaç gibi olur valla :)Aynen şaka bir yana yüksek oran geldimi iyi oluyor birde ödül kaymak oluyor
He attı helal valla Panama rezerve 2.5 uste kaldım gelsin de bari teselli olsun 11 btc veriypr onu kasmam lazım odulu alamadık teselli cıkartmam lazım@emana22 ne dedik dep atar para olsa basardım he kayamk gıbı oranı vardı :)
Nerden hesaplıyorsunuz aga@emana22 ne dedik dep atar para olsa basardım he kayamk gıbı oranı vardı :)
He attı helal valla Panama rezerve 2.5 uste kaldım gelsin de bari teselli olsun 11 btc veriypr onu kasmam lazım odulu alamadık teselli cıkartmam lazım
hesaplamadım 2 mb 50 tl ye denk gelıyor galıba kupon yaaprken ordan bılıyorum enaz 2 m b ayzıyorNerden hesaplıyorsunuz aga
Umarım herkesin gonlune göre olsunumarım gelir abi
Umut 3.3 b 100 tl yapıyor asagı yukarı öyle hesapla :)hesaplamadım 2 mb 50 tl ye denk gelıyor galıba kupon yaaprken ordan bılıyorum enaz 2 m b ayzıyor
Baskan o 6 MB kaç TL
200kusur tlBaskan o 6 MB kaç TL
Ben 1.5 ta oynadim 2 değildir o aga saol yinede .Şansınız bol olsun ben de 2 bstm 8.87 bekliyorum kaç TL yapıyor onu merak etmiştimhesaplamadım 2 mb 50 tl ye denk gelıyor galıba kupon yaaprken ordan bılıyorum enaz 2 m b ayzıyor
uamrım gelır kankaHayirli geceler beyler :)
Sabah mutlu uyanirim onsallah nba gelirse 300 350 tl ilac gibi olacak insalalh