Umut sen neye sevindin kla
yes geldi be geldi :)
yes geldi be geldi :)
Rolling kazandi ona sevindik :)Umut sen neye sevindin kla
Harbimi bende katılmıştım ona haberim yok hiç bakRolling kazandi ona sevindik :)
2. Yiz kalan 22 kuponda bir aksilik olmasın beBeyler gecmis olsun tahtiniz gene sallandi
2 kurşun da ben atarım yuklenınceSimdi bakiye gelcek @umut98 2 kursun geliyor hazirlan
:whistle:Abi bu kupon yatar benim fikrim bu şekilde
yatar dediğimi çin tuttu :)
tebrikler kardeşim en iyisi sensin
Reyiz artık kupon yapmayın bizede şans verin dmdmdtebrikler kardeşim en iyisi sensin
Cok ilginc gelecek ama bugun senin yaptıgın kuponunun aynısını yapalım diye barısa söyleyecektim sonra vazgeftşm neyse Saglık olsun biz bu konu acılınca kaybettik liderligi zaten
O zaman bırakın mosquitos42 ile bize acıyın 1 kupon yapalım bari :ROFLMAO:Cok ilginc gelecek ama bugun senin yaptıgın kuponunun aynısını yapalım diye barısa söyleyecektim sonra vazgeftşm neyse Saglık olsun biz bu konu acılınca kaybettik liderligi zaten
Herkesin tek kursunu kaldı zaten kimse 10 bilet almaz daha herkes Rolling den gelecek ile orana girecekO zaman bırakın mosquitos42 ile bize acıyın 1 kupon yapalım bari :ROFLMAO:
@barish durmadan @LeadeRJacK ile kurşun atıyorHerkesin tek kursunu kaldı zaten kimse 10 bilet almaz daha herkes Rolling den gelecek ile orana girecek
O zaman berabere olurduk :p keske yapsaydinizCok ilginc gelecek ama bugun senin yaptıgın kuponunun aynısını yapalım diye barısa söyleyecektim sonra vazgeftşm neyse Saglık olsun biz bu konu acılınca kaybettik liderligi zaten