- 9 Eki 2018
- 8,101
- 4,799
Günlük 10 olmasa bugün daha alıcaktım da yarına kaldık işte :)
Günlük 10 olmasa bugün daha alıcaktım da yarına kaldık işte :)
Nakit olarak paparaya geçer umarımYine kazanırsak btc olarak mı yatacak?
Yine kazanırsak btc olarak mı yatacak?
Dün btc ile sitenize yatırım yapıcaktıö btc ile oynamak zorunda oldugumuz için önce jetona atayım dedim 500 tl kesintiyle 426 tl olarak geçti keşke size btc ile atıp tl ile oynama imkanımız olsaydıEvet BTC olarak ama lütfen kazanalım yoksa sizi BTC'nin ne kadar güzel olduğuna ikna edemeyeceğim gibi bir his var içimde
Ya kimlik yok bende kayıp btc acamıyorum.Evet BTC olarak ama lütfen kazanalım yoksa sizi BTC'nin ne kadar güzel olduğuna ikna edemeyeceğim gibi bir his var içimde
Dün btc ile sitenize yatırım yapıcaktıö btc ile oynamak zorunda oldugumuz için önce jetona atayım dedim 500 tl kesintiyle 426 tl olarak geçti keşke size btc ile atıp tl ile oynama imkanımız olsaydı
Ya kimlik yok bende kayıp btc acamıyorum.
Aynen de usengeclik benim ki :) gecen btc yi bilet İcin kullandım 30 a yakın aldım iyi oldu para olsa cekerdim :)bunun çalışması yapılıyor hocam, en kötü ihtimalle btc karşılığında kaç tl oynadığınızı görebileceğiniz bir eklenti kurulacak. borsa lisansı ile beraber dertlerimiz bitecek inşallah.
kimlik her yerde lazım onu halletmezsen olmaz müdür, onu halledince paribu hesabını beraber açarız
Aynen de usengeclik benim ki :) gecen btc yi bilet İcin kullandım 30 a yakın aldım iyi oldu para olsa cekerdim :)
Aynen gordum smdi tskler :)top gizli çok secret bir çekim yöntemi söyledim ama aramızda :rolleyes:
Yine olmadı bak
@barish valla siteyi zengin ediyorlar da haberleri yok :)Yine olmadı bak
Biletlerden gidiyor ya bırak yapsınlar@barish valla siteyi zengin ediyorlar da haberleri yok :)
Dün ilk yarı sas yanına barça 3.5 alt juve 3.5 alt ve oklohomada ilk yarı +1.5 toplam 9 ksür orandıBiletlerden gidiyor ya bırak yapsınlar
Ya sen ilk yarı demedin ki bize :)Dün ilk yarı sas yanına barça 3.5 alt juve 3.5 alt ve oklohomada ilk yarı +1.5 toplam 9 ksür orandı
Ben kendim için düşündüğüm kuponu dedim abi ms da gelir diye düşündüm aslında ki kaybetmesini çözemedim son per fark yemişYa sen ilk yarı demedin ki bize :)
Sas benim gozum de normal sezon takımıdır. Eskiden cok izlerdim 10 sene önce falan simdi o kadar izlemem ama sas hep aynı kaldı :) ben izlerken carmelo antony denver daydı Derrick rose en iyi top 5 deydi hesap et :)Ben kendim için düşündüğüm kuponu dedim abi ms da gelir diye düşündüm aslında ki kaybetmesini çözemedim son per fark yemiş