O degil de umut dun 13 oranlı yaptim, houston maci 213.5 ust ve kazanir vardi 212de kaldi ya . Diger maclar da rahat gelecekti tüh
gördüm kanka ya valla ayzık olmus benım kupon gelse çok hoş olurO degil de umut dun 13 oranlı yaptim, houston maci 213.5 ust ve kazanir vardi 212de kaldi ya . Diger maclar da rahat gelecekti tüh
Freebetle birklkte 1 kursun kaldi risk deneyecem bakalim :)gördüm kanka ya valla ayzık olmus benım kupon gelse çok hoş olur
bende 100 tl borç almıştım direk sonra kalan parayı sports a attım bakalımFreebetle birklkte 1 kursun kaldi risk deneyecem bakalim :)
rest saolsun :)Freebetle birklkte 1 kursun kaldi risk deneyecem bakalim :)
resmi sonuçlara göre şuan için en yükske oran bende ama diken üstündeyiz juventus tur atlarsa 2. oluyorum umutun kupon tutarsa 3.Şeytanınız bol olsun beyler, kırdık mı şeytanın bacaklarını?
resmi sonuçlara göre şuan için en yükske oran bende ama diken üstündeyiz juventus tur atlarsa 2. oluyorum umutun kupon tutarsa 3.
Sen hayırdır biz daha ölmedik cekil hele Bi kenara :)resmi sonuçlara göre şuan için en yükske oran bende ama diken üstündeyiz juventus tur atlarsa 2. oluyorum umutun kupon tutarsa 3.
Sen de tutan oran kac?Resmi sonuclara gore ben de 2 yim de , arkadas buyuk vurgun yapmis . Risk almamiz lazkm
allahtan senin uğursuz zamana denk geldi yarışmada bir rakip eledikSen hayırdır biz daha ölmedik cekil hele Bi kenara :)
5.42 mi neydiSen de tutan oran kac?
8.87 yi patlattık bi kere gelicek o kurşun çıktı silahtan @mosquitos42 valeyi sende almışsın :)Sen hayırdır biz daha ölmedik cekil hele Bi kenara :)
Evinde sampiyonlugu vermez diye dusunuyom vale8.87 yi patlattık bi kere gelicek o kurşun çıktı silahtan @mosquitos42 valeyi sende almışsın :)
5.88 var bende5.42 mi neydi
bende ilk yarı olarak aldım basketler gelirse zaten benı durdurmanız ımkansız real eşşek değil yener arsenal de en kötü berabere kalır 8,87 oran ateş eder :)Evinde sampiyonlugu vermez diye dusunuyom vale