- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Yok ben papara yı bıraktım :) jetondayım sadecemüdür jeton lazımmı 200 atayımda bana paparadan at
Yok ben papara yı bıraktım :) jetondayım sadecemüdür jeton lazımmı 200 atayımda bana paparadan at
Arkadas cok tatlı duruyor kupon yapmıyorum senle girdi senle cıkalım ama sen yaparsan vallahi affetmem sarjoru bosaltırım :)6.02 var 2 tane biri benim biri @emana22 'nın
yok valla yatırım bile yapmıyorum akşam ajax gelmezse mecbur yapıcaz ikimizdeArkadas cok tatlı duruyor kupon yapmıyorum senle girdi senle cıkalım ama sen yaparsan vallahi affetmem sarjoru bosaltırım :)
Ajax gelirse kaç oran oluyoryok valla yatırım bile yapmıyorum akşam ajax gelmezse mecbur yapıcaz ikimizde
10 oran oluyorAjax gelirse kaç oran oluyor
Valla Bi yanım da göklerden gelen Bi karar vardır modunda sanki kimse gecemeyecek gibi dusununfe bisi degil ama gelmiyoryok valla yatırım bile yapmıyorum akşam ajax gelmezse mecbur yapıcaz ikimizde
biz kuruduk diyoruz sen jeton dıyon usta :) :)Beyler jeton lazım olan varsa mesaj atsın miktar fark etmez
Onlar şuan resmi sonuclara göre önde benim kaybetmemi bekliyorlarKaç oran bekliyorsunuz
Onlar şuan resmi sonuclara göre önde benim kaybetmemi bekliyorlar
Kaybetmemi bekleyeceğine geçmeyi denesen daha iyi olur [/QUOTEn
Ne oynadın ajaxa
sen kaznadın zaten boşa ugrasıyorlar juvenın turu kaybetmesı ıcın ronaldonun ayagının kopması kafasının sabit durması lazıom :)Onlar şuan resmi sonuclara göre önde benim kaybetmemi bekliyorlar
Kaybetmemi bekleyeceğine geçmeyi denesen daha iyi olur
juve tur atlarBu arkadaş Ajaxa ne oynamış beyler
freybet rollingi gelir umarım oran nasıl yakalnıyor gorun bu sefer 1,20 ile ugrasmıcam 3 .20 ler 1,80 ler ahavda ucusucak :)vakit yok vakit olsa yazdıracaksın bi 11 oran emanayla bana
2 kişiye ödüül veriliyor başkan o 1. kesinde 2. kim :)Ohooo adam kazanmış bile zaten
Biri çıkar 10 oranı geçer benim kupon tutarsa eğer daha 60 bilet var. Onuda göz önünde bulundur.2 kişiye ödüül veriliyor başkan o 1. kesinde 2. kim :)