- 27 Ocak 2019
- 9,988
- 11,942
sen kupona kitlensene len bırak adamı :)Ben nasil cagiracagimi biliyorum da neyse ;)
o hazır gibi kararım deģişmezse ;) nolcak 2-3 muhabbet etsek yani yasen kupona kitlensene len bırak adamı :)
Kesinlikle ama kesinlikle turkish grill'e gitme. sahibi türk bile değil ermeni. kansız bi puşt. tekstil yapan bi abimizin baklava parasını 2 ayda ödememiş ödeyeceği para da 300 grivna ha. cimri piçin tekidir para kazandırmanı istemem turkish grill e.Turkish grill ya da oraya gitmek istiyorum,dönmeden.Daskafeyi duymamıştım,
Burada kuaför fiyatları uçmuş 2 gün önce 450 grivnaya tıraş oldum 4-5 yere sordum fiyatlar aynı hep. Buranın yerlisi nasıl bu parayı verebiliyor onu anlamıyorum
BilmiyordumKesinlikle ama kesinlikle turkish grill'e gitme. sahibi türk bile değil ermeni. kansız bi puşt. tekstil yapan bi abimizin baklava parasını 2 ayda ödememiş ödeyeceği para da 300 grivna ha. cimri piçin tekidir para kazandırmanı istemem turkish grill e.
Onunda sen yap çifte bayram olsun ;)daha @Betasus Büro Destek girmemiş görmemiş görünce neler olacak neler
her şeyin başladığı yer hahahHemen yönetimle iletişime geçip gerekli ayarlamalayı yapıyoruz
@Retrobet Büro Destek gitti 1.5k :)Bana yaptiracaksan olur . Ben seni tutuyorum ;)
5 e 5 veriyo guzel ;)
Aynen dagilmayin . Muhabbet edelim bu gece .buraya toplanın
Panda daha ıyi :)Eski lakabım dedeydi.
panda daha iyi :) çocuk gibi oluyorumPanda daha ıyi :)